Ida De Benedetto

Acteur

Ida De Benedetto is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sogni e bisogni

1985 | Drama

Italië 1985. Drama van Sergio Citti. Met o.a. Giulietta Masina, Héctor Alterio, Franco Citti, Paolo Villaggio en Gigi Proietti.

Sergio Citti was de beschermeling van wijlen Pier Paolo Pasolini, en geheel in de geest van zijn leermeester heeft hij elf moderne proletarische verhalen gemaakt. Liefde is het hoofdthema van deze 30 minuten durende verhalen, die elk draaien om één hoofdfiguur. Niet alle verhalen zijn goed maar ze zijn goed gespeeld en met gevoel geregisseerd. Afgaande op deze televisiefilm mogen we hooggespannen verwachtingen hebben van Citti's toekomstige werk.

Mamma Ebe

1985 | Biografie, Drama

Italië 1985. Biografie van Carlo Lizzani. Met o.a. Stefanie Sandrelli, Barbara De Rossi, Ida De Benedetto, Laura Betti en Berta Dominguez.

Een serieus docu-drama over Gigliola Ebe Giorgini van San Baronto, die bekend stond als wonderdoenster bij sommigen, maar ook als bedriegster die miljoenen afperste, hetgeen aan het begin van 1985 de Italiaanse voorpagina's haalde. Het scenario van deze gebeurtenis uit het werkelijke leven werd door Ebe Giorgini zelf goedgekeurd voordat de opnamen begonnen. Iedereen die betrokken was bij deze film is meer dan bekwaam en de film zelf is tamelijk boeiend.

Blues Metropolitano

1985 | Drama, Muziek

Italië 1985. Drama van Salvatore Piscicelli. Met o.a. Marina Suma, Stefano Sabelli, Ida De Benedetto, Barbara D' Urso en Paolo Bonetti.

Popmuziek, de mafia, liefdesgeschiedenissen, een gigolo die op rijke vrouwen aast, een zwarte Amerikaanse musicus, goede en slechte mensen, seks, drugs en (nachtelijke) live concerten, in combinatie met een overvloed aan andere moderne sociale problemen verlevendigen deze op de jeugd gerichte film. Het is een handig kijkje in de rusteloze Italiaanse punk- en jeugdscene van regisseur Piscicelli, die vakkundige hulp kreeg van montageman Raimondo Crociani.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ida De Benedetto op televisie komt.

Reageer