Sofia Torkelli

Acteur

Sofia Torkelli is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Le Dernier homme

1969 | Drama, Sciencefiction

Frankrijk 1969. Drama van Charles Bitsch. Met o.a. Jean-Claude Bouillon, Sofia Torkelli en Corinne Brill.

Verstikkend pretentieuze film die na de kernbom-film door een ex-assistent van Jean-Luc Godard, werd gemaakt. Eén man en twee vrouwen overleven een niet nader gespecificeerde ramp en filosoferen in een bunker 90 minuten lang over de zin van het leven. Technisch ondermaats, en niet te vreten.

La chance et l'amour

1964 | Komedie, Erotiek

Frankrijk/Italië 1964. Komedie van Bertrand Tavernier, Eric Schlumberger, Charles Bitsch en Claude Berri. Met o.a. Michel Auclair, Bernard Blier, Iran Eory, Bob Morel en Gérard Tichy.

Een episodenfilm, waarmee een kwartet van jonge regisseurs hun bioscoopdebuut maakte. I (Tavernier): Een killer is door zijn opdrachtgever met vals geld betaald, maar wreekt zich tijdens het pokeren. II (Schlumberger): Een jong stel lijkt halfbroer en halfzuster te zijn, maar niet alleen de vader, maar [KA1]o[KA1]ok de moeder heeft destijds een slippertje gemaakt. III (Bitsch): Een journalist wint onder pseudoniem de loterij van zijn eigen krant, maar kan de prijs niet incasseren zonder zich bloot te geven. IV (Berri): Smoesjes van soldaten over hun nalatigheid komen uit, maar het Duitse leger dient zich aan vóór de disciplinaire straf. Het kort bestek geeft de debutanten niet veel kans om hun talent te etaleren - zeker niet als schrijvers - maar het spel van Blier en Piccoli tillen de episodes van Tavernier en Bitsch boven de beperkingen uit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sofia Torkelli op televisie komt.

Reageer