Paul Popovich

Acteur

Paul Popovich is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Club

1993 | Horror, Fantasy

Canada 1993. Horror van Brenton Spencer. Met o.a. Joel Wyner, Kim Coates, Corey Haim, Andrea Roth en Rino Romano.

Enkele goed opgevoede jongeren houden een feestje In een statig landhuis. Alles gaat er braaf aan toe totdat er een niet eerder opgemerkte kerel verschijnt. Ineens wordt het huis een val, de deuren sluiten zich hermetisch, de gangen worden een eindeloos labyrint, waarin de feestgangers spoorloos verdwijnen. Het feest wordt een collectieve, duivelse nachtmerrie. Een angstaanjagende film, die echter lijdt onder het lage budget waarmee hij gemaakt moest worden. Het Lovecraft-achtige scenario van Spencer brengt ons in een mysterieuze, duistere parallelle wereld waarin onze normen niet van toepassing zijn. Het enthousiasme, waarmee de film gemaakt is en gespeeld wordt, vergoedt evenwel de vele tekortkomingen in continuïteit en in de speciale effecten.

Tommy Tricker and the Stamp Traveller

1988 | Fantasy, Familiefilm, Drama, Actiefilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm

Canada 1988. Fantasy van Michael Rubbo. Met o.a. Lucas Evans, Anthony Rogers, Jill Stanley, Andrew Whitehead en William James.

Een heerlijk verhaal over jonge postzegelverzamelaartjes, die ontdekken dat zij zich zodanig kunnen verkleinen dat ze op postzegels door de hele wijde wereld kunnen rondreizen. Geloofwaardige jonge spelers en fragmenten met fraaie opnamen in China en Australi├ź maken het een traktatie voor jong en oud. Je mag ervan genieten, maar het hoeft niet. Onderdeel van de serie Tales for All.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paul Popovich op televisie komt.

Reageer