Karolina Slunéčková

Acteur

Karolina Slunéčková is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

O statecnem kovari

1983 | Familiefilm, Fantasy

Servië en Montenegro 1983. Familiefilm van Petr Sveda. Met o.a. Vlado Müller, Pavel Križ, Petr Cepek, Karolina Slunéčková en Jiri Knot.

In dit klassieke sprookjesverhaal gaat een jonge smid samen met twee vrienden op zoek naar drie spoorloos verdwenen prinsessen. De tocht wordt een zware beproeving en leidt hen naar het onderaardse rijk van een zwarte koning. Scenario van Jaroslav Petrik en Bohumil Steiner. Camerawerk van Jiri Kolin. Er bestaat een Nederlands gesproken versie onder de titel DE MOEDIGE SMID.

Vitr v kapse

1982 | Familiefilm, Komedie

Servië en Montenegro/Tsjechië 1982. Familiefilm van Jaroslav Soukup. Met o.a. Lukáš Vaculík, Sagvan Tofi, Ivana Andriová, Zora Ulla Kesslerová en Ilona Svobodová.

Wie van school af komt, denkt klaar te zijn voor het leven. Niets is echter minder waar, zoals de twee helden zullen ondervinden. Ze moeten nog leren leven, in hun baan in de fabriek, in hun liefdesleven en in hun verhoudingen tot hun familieleden. Een lichtvoetige prent over jonge mensen die de maatschappij ingeworpen worden, ervan overtuigd dat alles tot een grap te herleiden is. Ze komen dan ook doorlopend in botsing. Een Tsjechische variante op het geliefkoosde thema van de films van John Hughes maar dan voorzien van een veel delicatere soort humor, met een ernstige ondertoon. De overwegend jonge cast leeft zich uitstekend in hun rol in. Het scenario werd geschreven door Soukup en Miroslav Vaic. Fotografie van Jaromír Sofr.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Karolina Slunéčková op televisie komt.

Reageer