Lili Palmer

Acteur

Lili Palmer is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Hard Contract

1969 | Misdaad, Romantiek, Actiefilm

Verenigde Staten 1969. Misdaad van S. Lee Pogostin. Met o.a. James Coburn, Lee Remick, Lili Palmer, Burgess Meredith en Patrick Magee.

Huurmoordenaar Coburn begint aan zichzelf te twijfelen als een vrouw (Remick) hem menselijk probeert te maken. De film is te intensief bezig om een 'belangrijke boodschap' uit te dragen om nog enigszins plezierig of boeiend te zijn.

Finden sie, dasz Constanze sich richtig verhält?

1962 | Komedie

Duitsland 1962. Komedie van Tom Pevsner. Met o.a. Lili Palmer, Peter van Eyck, Carlos Thompson en Dorian Gray.

Naar een stuk van Somerset Maugham is dit een verrukkelijke komedie over een vrouw, Constance, die op haar manier haar ontrouwe echtgenoot tracht te winnen. Alle vertolkingen vallen in het niet naast de creatie van Lili Palmer.

Frau Cheneys Ende

1961 | Komedie

Duitsland 1961. Komedie van Franz Josef Wild. Met o.a. Lili Palmer, Carlos Thompson, Martin Held, Françoise Rosay en Maria Sebaldt.

Een hoteldievegge komt terug op het rechte pad nadat zij verliefd wordt op de eerste eerlijke man die zij tegenkomt. Pretentieloze komedie met een goede dialoog en uitstekend vertolkt door Palmer en Held, naar het toneelstuk van de Brit Frederic Lonsdale.

Les amants de Montparnasse (Montparnasse 19)

1958 | Biografie, Drama

Frankrijk/Italië 1958. Biografie van Jacques Becker. Met o.a. Gérard Philipe, Anouk Aimée, Lino Ventura en Lili Palmer.

In fraai zwart-wit gedraaid filmportret van Amedeo Modigliani (1884-1920) zet de kunstenaar neer als een getalenteerde, charmante maar bovenal zelfdestructieve man, die bijna verlossing vindt in zijn liefde voor de elegante Jeanne (Aimée). Philipe maakt indruk als de schilder die zijn weinige geld verbrast en alleen in dronkenschap meent te kunnen creëren. De acteur overleed zelf een jaar later op 36-jarige leeftijd. In 2004 speelde in de film Modigliani acteur Andy Garcia de Italiaans-Franse schilder die bekend zou worden om z'n langgerekte vrouwenportretten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lili Palmer op televisie komt.

Reageer