Servais Mont

Regisseur

Servais Mont is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

Le miroir du désir

1996 | Erotiek

Frankrijk 1996. Erotiek van Servais Mont. Met o.a. Julia Austin, Clara Mars, Patrick Hamel, Donn Martin en Laurence Leroy.

Seksfilm.

Le livre des désirs

1996 | Erotiek

Frankrijk 1996. Erotiek van Servais Mont. Met o.a. Anne Maréchal, Fabien, Allen en Carlos.

Romain en Ursula zijn een koppel van rond de dertig en hun huwelijk heeft zwaar te lijden onder de dagelijkse sleur. Romain klaagt regelmatig tegen Ursula over haar gebrek aan passie en erotische fantasieën. Op een avond worden Romain en Ursula uitgenodigd bij hun goede vriendin Judith. Ze is net terug uit India en tijdens het diner komt het gesprek al gauw op de Kama Sutra en het mysterieuze India. Ursula krijgt een boek van Judith, dat ze heeft meegenomen van haar vakantieadres, en vertelt dat volgens een oud gezegde fantasieën waarheid worden na het lezen van elk hoofdstuk

La leçon de plaisir

1994 |

Frankrijk 1994. Servais Mont. Met o.a. Karina K., Hugo Barrett en Carole Clément.

De mooie Eleanor (Karina K.) is art-director van een reclame- en pr-bureau. Zij laat haar man zitten voor een fotograaf. Terwijl zij op zoek is naar een model voor een campagne voor herenondergoed, valt zij voor de charmes van een acteur in spe, een bruine jongen die perfect beantwoordt aan het gezochte imago, maar ook aan haar eigen seksuele fantasieën. Routine tv- soft-seks.

Dépendance

1994 | Drama, Erotiek

Frankrijk 1994. Drama van Servais Mont. Met o.a. Yvonne Horton, Thomas van Hamak, Kimbalee Chivers, Christophe Larr en June.

Antoine (Van Hamak) is kunstschilder. Hij is zijn inspiratie kwijt, enkele weken voordat hij op een belangrijke tentoonstelling zijn werken moet ophangen. Ook met zijn vrouw Caroline (Horton) loopt het in bed niet meer zoals het vroeger was. Hij krijgt een anonieme brief, waarin hem wordt voorgesteld mee te doen met een erotisch spel, waardoor hij zijn creativiteit kan terugkrijgen. Nieuwe brieven brengen hem nieuwe ideeën hoe hij Caroline in extase kan brengen; daarbij worden de bizarste plaatsen aangewezen. Zonder deze anonieme aanwijzingen weet het stel zich geen raad meer in bed en worden zij afhankelijk van de inhoud der brieven. Ondermaats erotisch tv- filmpje met eentonige muziek van Franz Fagot; ook de horizontale tango's zijn slaapverwekkend. Het scenario is van Léa Ellyna en Didier Fischerman. Het camerawerk is van Norbert Marfaign- Sintes. Ook bekend als INVITATIONS ÉROTIQUES.

Dependance

1994 |

1994. Servais Mont. Met o.a. Christophe Larr, Kimbalee Chivers, Thomas van Hamak en Yvonne Horton.

Antoine is schilder en deelt zijn leven met Caroline. De laatste tijd verliest hij steeds meer de inspiratie om te schilderen, tot hij een anonieme brief ontvangt. De schrijver nodigt Caroline en Antoine uit voor een erotisch correspondentiespel, waarbij ze alleen maar zijn instructies uit de brieven hoeven op te volgen. Ze vinden het wel spannend en vertellen hun vrienden Anna en Ivan van hun geheim. In het begin zijn de verzoeken eenvoudig, maar naarmate ze veeleisender worden, raken Caroline en Antoine er volledig afhankelijk van. De situatie loopt uit de hand en Caroline wil dat het ophoudt. Ze laat het bewust tot een climax komen

Une jeune fille si charmante

1993 |

Frankrijk 1993. Servais Mont. Met o.a. Cécile Fleury, Sabine Tingry, Pierre Laplace, Hervé Boucher en Myriam Anne.

Anne (Fleury), een meisje uit Nice, arriveert in Parijs na een stukgelopen relatie. Zij vindt werk als vertaalster bij de architect Vincent Grandier (Laplace), een macho die overloopt van charme en zelfvoldaanheid. Lou (Tingry), de echtgenote van Grandier, ontvangt Anne op een nogal bizarre manier. Ze komt er al snel achter dat het echtpaar er nogal perverse idee[KA3]en op na houdt. Hoewel Anne gefascineerd blijft door het knappe uiterlijk van Vincent Grandier valt zij voor de avances van Boucher. Erotisch misbaksel, geschreven door de minkukels Mont (de regisseur) en Stéphane Ardant. De platgetreden paden- muziek is van Guy Skornik.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Servais Mont op televisie komt.

Reageer