Lisa Kaseman

Acteur

Lisa Kaseman is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Silhouette

1995 | Mysterie, Thriller

Verenigde Staten 1995. Mysterie van Clifford Dalton. Met o.a. Scott Benefiel, Mina Dillard, Lisa Kaseman en Taylor Brock.

Deze wie-is-de-dader is een aflevering uit de gelijknamige tv-serie. Een stel erfgenamen zijn bijeen geroepen voor de uitvoering van het testament op een onbewoond eiland. De verdeling levert individueel weinig op, maar wie de poet in zijn eentje heeft, beschikt over een leuk fortuin. Een voor een worden de erfgenamen vermoord, gelijk de tien kleine negertjes van tante Agatha Christie. Een verschrikkelijke déjà vu.

For Parents Only

1991 | Komedie

Verenigde Staten 1991. Komedie van William Shepherd, Bill Shepard, William Sheperd en Bill Shepherd. Met o.a. Maya McLaughlin, Harriet Leider, Billy Zabka, John Ingle en Courtland Mead.

In een typisch Amerikaans stadje in de provincie doet zich een serie merkwaardige sterfgevallen voor. De grootste gemene deler is dat het noodlot vaders treft, die zich onheus tegenover hun kinderen gedragen hebben. Zo stikt een van hen in een snoepje en een ander blijft een brok verjaardagstaart in de keel steken. De schouwarts Dr. Carlisle (Ingle) verdenkt Klara (H[KA3]orbiger), de Oostenrijks huishoudster van het laatste slachtoffer, maar de enigszins na[KA3]ieve smeris Ted Clemont (Mead) gelooft er niet in. Hij denkt aan een seriemoordenaar. Trouwens, hij heeft veel moeite om zijn hoofd bij de zaak te houden. Het is op hol gebracht door Lilly (McLaughlin). Kleuterjuf Lilly vangt de weesjes heel liefdevol op, te liefdevol misschien. Het regiedebuut van Shepherd die eerst reclamefilmpjes draaide, is onopwindend, maar niet onverdienstelijk. Helaas kreeg de behoorlijk vertolkte film niet die aandacht die hij verdiende en raakte algauw in het vergeetboek. Het zwartgallige, maar niet humorloze scenario is van Beat Claire. Regisseur Shepherd is de broer van de veel bekendere chique Cybill Shepherd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lisa Kaseman op televisie komt.

Reageer