Michael Robertson

Regisseur, Acteur

Michael Robertson is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

When Night Is Falling

1995 | Romantiek, Komedie, Drama

Canada 1995. Romantiek van Patricia Rozema. Met o.a. Pascale Bussières, Rachael Crawford, Henry Czerny, David Fox en Don McKellar.

Camille Baker (Bussi[KA2]eres) is lerares aan een protestants college en al drie jaar verloofd met Martin (Czerny), een collega die tevens predikant is. Ze is echter niet gelukkig met haar leven en evenmin met Martin. Na de dood van haar hond Bob door een aanrijding verliest ze de greep op de werkelijkheid. Ze wordt verliefd op een circusartieste en is happy.

Back of Beyond

1995 | Drama, Misdaad, Romantiek, Horror

Australië 1995. Drama van Michael Robertson. Met o.a. Paul Mercurio, Rebekah Elmaloglou, Terry Serio, John Polson en Dee Smart.

VV.

Beware: Children at Play

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van Mik Cribben. Met o.a. Michael Robertson, Rich Hamilton, Robin Lilly, Lori Tigrath en Jamie Krause.

VV.

Going Sane

1986 | Komedie

Australië 1986. Komedie van Michael Robertson. Met o.a. John Waters, Judy Morris, Linda Cropper, Kate Raison en Frank Wilson.

Weinig lachwekkende komedie. John Sanford was scenarist. Thema draait rond Waters die rond de veertig is, genoeg heeft van zijn baan en zijn vrouw en ervandoor gaat in de hoop elders meer geluk te vinden. Een hospitaalzuster biedt soelaas. Lijkt meer een tragedie dan een komedie.

The Best of Friends

1981 | Komedie

Australië 1981. Komedie van Michael Robertson. Met o.a. Angela Punch-McGregor, Graeme Bundell, Ruth Crackknell, Henri Szeps en Sonja Tallis.

Belangrijkste vraag in deze film is of Melanie en Tom, die al vanaf hun schooldagen bevriend zijn, het ook redden als geliefden, dertig jaar later.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Robertson op televisie komt.

Reageer