George Wang is acteur.
Er zijn 14 films gevonden.

Una Colt in mano al diavolo

1974 | Western, Misdaad

Italië 1974. Western van Gianfranco Baldanello. Met o.a. Robert Wood, William Berger, George Wang, Fiorella Mannoia en Nino Fusagni.

Een avonturier die in de gevangenis verblijft, wordt het leven gered door een medegevangene, die hierbij zelf de dood vindt. Hij voelt zich nu weer moreel verplicht het mysterie van diens schuldvraag op te lossen. Ondanks afweer en wantrouwen - ook bij de directe nabestaanden - en intimidatie van de sheriff, weet hij de onschuld van zijn weldoener alsnog te bewijzen en de ware schuldige te vinden. Deze film uit de nadagen van de spaghetti-western is dankzij een redelijk scenario en enkele goede rollen nog best onderhoudend.

Schiaffoni e Karate

1973 | Actiefilm, Komedie

Italië 1973. Actiefilm van Antonio Margheriti. Met o.a. Roberto Terracina, Fernando Arrien, Jolina Mitchell, George Wang en Sue Chang.

Een Italiaanse Hercules in de slag met kung fu-schurken te Hong Kong, resulterend in boertige grollen en ondermaats kung fuwerk. Margheriti regisseerde als Anthony M. Dawson, Terracina staat op de titelrolbezetting als Tom Scott, Arrien als Fred Harris. US/GB-titel: MR. HERCULES AGAINST KARATE.

Questa volta ti faccio ricco

1973 | Avonturenfilm, Misdaad, Actiefilm

Duitsland/Italië 1973. Avonturenfilm van Gianfranco Parolini. Met o.a. Antonio Sabato, Brad Harris, Robin MacDavid, Karin Schubert en George Wang.

Werkeloze zeelieden in Hong Kong worden onwetend gestrikt voor drugshandel, die ze tenslotte met de geliefde van de opdrachtgever (die voor de Amerikaanse narcotica-brigade werkt) weten op te rollen. De combinatie van een TRINITA-achtig duo - charmante slimmerik en domme krachtpatser - met karate levert een rommelige, rumoerige en absoluut onleuke serie-film op. (MacDavid speelde vroeger als Brad Harris in MACISTE-films). Parolini regisseerde als Frank Kramer. Scenario van Parolini en Francesco Merli.

Milarepa

1973 | Drama

Italië 1973. Drama van Liliana Cavani. Met o.a. Lajos Balazsovitz, Paolo Bonicelli, Marcella Michelangeli, Marisa Fabbri en George Wang.

Een student verdiept zich in de biografie van een Tibetaanse magiër en krijgt tijdens een reis met de professor en diens vrouw een auto-ongeluk wat voor hem het begin is van een denkbeeldige reis naar de elfde eeuw waarin hij zichzelf als Milarepa ziet en de professor als diens lama Marpa. Deze pretentieuze film blijft in zijn verheerlijking van oriëntaalse wijsheid oppervlakkig en esthetisch pittoresk. Het gemis aan een bevredigende ideologie in de tegenwoordige tijd dat tot een dergelijk zoeken leidt, wordt overtuigend waargemaakt, maar alleen in de dialoog.

II Figlio di Zorro

1973 | Avonturenfilm

Italië 1973. Avonturenfilm van Gianfranco Baldanello. Met o.a. Robert Widmark, William Berger, Fernando Sancho, Elisa Ramirez en Franco Fantasia.

In Mexico, tijdens het bewind van Keizer Maximiliaan, gaat een jonge edelman, de zoon van Zorro (Widmark), bij de rebellen ter voorbereiding van de revolutie. Hij wordt verraden. Slecht geregisseerd, afschuwelijk geacteerd, maar de actiescènes zijn niet slecht.

La lunga cavalcata della vendetta

1972 | Western, Actiefilm

Italië 1972. Western van Tanio Boccia. Met o.a. Richard Harrison, Rik Battaglia, Anita Ekberg, George Wang en Emilio Vale.

Een rancheigenaresse verkoopt land aan de spoorwegen in het New Mexico van 1865. Een bendeleider hoort dat zij over een grote som gelds beschikt en besluit haar daarvan te verlossen. Hij vermoordt haar op bestiale wijze - maar haar broer zweert wraak! Boccia was tevens de scenarist van deze spaghetti-western; hij regisseerde als Amerigo Anton. Ook bekend als THE LONG REVENGE'S RIDE.

Due fratelli in un posto chiamato trinità

1972 | Komedie, Western

Italië 1972. Komedie van James London. Met o.a. Richard Harrison, Donald O'Brien, George Wang, Anna Zinneman en Anna Zinneman.

Twee olijke broers, waarvan één een kerk wil bouwen en de ander een superbordeel wil opzetten, erven een goudmijn in Trinity en staan plots tegenover hevig geïnteresseerde boeven van allerhande slag. Zwak aftreksel van Enzo Barboni's TRINITA-serie is gelardeerd met net genoeg komische actie om niet te vervelen.

Uccidi Django...uccidi per primo

1971 | Western

Italië 1971. Western van Sergio Carrone. Met o.a. Jack (Giacomo Rossi) Stuart, George Wang, Christa Nell en Diana Lorys.

Het heeft met de oude Django allemaal weinig te maken. Een vermoeiende spaghetti-western met het gebruikelijke zinloos geschiet.

Buon funerale, amigos!... Paga Sartana

1970 | Western

Italië/Spanje 1970. Western van Giuliano Carmineo. Met o.a. Antonio Vilár, Daniela Giordano, Ivano Staccioli, Helga Liné en Luis Hinduni.

Sartana, de Zorro van de spaghetti-western, staat een jonge vrouw terzijde, die een waardevol stuk land moet verdedigen tegen bandieten en corrupte zakenlieden. Een hard, snel en onderhoudend werkje, dat bekwaam werd gemaakt door Carmineo, die regisseerde als Anthony Ascott. USA-titel: HAVE A NICE FUNERAL, FRIENDS, SARTANA IS PAYING.

36 Ore all'inferno

1969 | Oorlogsfilm

Italië 1969. Oorlogsfilm van Roberto B. Montero. Met o.a. Richard Harrison, Pamela Tudor, Alain Gérard, George Wang en Carlo Gaddi.

De Japanners bezetten een reeks eilandjes in de Stille Oceaan waarop het Amerikaanse opperbevel een compagnie mariniers stuurt om het gebied te heroveren. Het wordt een bloederig oorlogsdrama dat bevolkt wordt door zombie-achtige acteurs, die verwikkeld zijn in onoverzichtelijke strijdtaferelen. Ook bekend als 36 HOURS IN HELL.

Chinos y minifaldas

1968 |

Duitsland/Italië/Spanje 1968. Ramón Comas. Met o.a. Adrian Hoven, Barth Warren, George Wang en Claudia Gravy.

Twee geheim-agenten bestrijden een Chinese misdadigersbende. Deze tweederangs spionagefilm heeft toch een betoverende pulpsfeer.

Una Colt in pugno al diavolo

1967 | Western

Italië 1967. Western van Sergio Bergonzelli. Met o.a. Bob Henry, Marisa Solinas, George Wang, Gerardo Rossi en Lucretia Love.

Een zeer middelmatige Italo-western waarin soldaten een bandieten-dorp aanvallen en uiteindelijk veroveren. De held zet zich in voor de bendeleider met wie hij vroeger bevriend was.

Per il gusto di uccidere

1966 | Western

Italië/Spanje 1966. Western van Tonino Valerii. Met o.a. Craig Hill, George Martin, Piero Lulli, Diana Martín en Franco Ressel.

Een befaamde schutter volgt goudtransporten op grote afstand. Zodra een aanval door bandieten plaatsvindt, schiet hij die van verre neer. Wanneer een volledige bende de bank aanvalt, wordt iedereen door de schutter neergehaald. Een harde actiewestern.

El Cisco

1966 | Western

Italië 1966. Western van Sergio Bergonzelli. Met o.a. William Berger, George Wang, Antonella Murgia, Tom Felleghy en Nino Vingelli.

Berger, de revolverheld El Cisco, heet dood te zijn maar is in werkelijkheid springlevend. Bandieten die zijn graf openden teneinde alsnog de premie in ontvangst te nemen kwamen achter het geheim. Doorsnee-western met vrij harde scènes zoals de Italianen dat gewend zijn. Bergonzelli was de co-scenarist van Paolo Lombardo.