Michael Jacot

Acteur, Auteur

Michael Jacot is acteur en auteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Last Butterfly

1991 | Oorlogsfilm

Servië en Montenegro/Frankrijk 1991. Oorlogsfilm van Karel Kachyna. Met o.a. Tom Courtenay, Brigitte Fossey, Freddie Jones, Ingrid Held en Linda Jablonska.

Antoine Moreau (Courtenay) is pantomimespeler die in WO II aan de drank verslaafd is. Hij hokt met revuedanseresje Michelle (Held), die hij ervan verdenkt dat zij met een ander gaat. In werkelijkheid zit ze in het Franse verzet. De Gestapo is haar op de hielen en bij een inval wordt zij doodgeschoten en Antoine gearresteerd. De moffen weten het goed gemaakt: joodse kindertjes zijn ge[KA3]interneerd in Theresienstadt in geannexeerd Tjechoslowakije. Ze zouden het daar goed hebben en een delegatie van het Internationale Rode Kruis komt inspecteren. De Duitsers willen dat Antoine er gaat optreden en zijn kunsten vertoont zodat dat het Rode Kruis denkt dat alles in orde is. Antoine wordt uiteraard geen keuze gelaten en komt in Theresienstadt terecht, waar hij kennis maakt V[KA1]era (Fossey). Alras komt hij erachter dat de nazi's alleen maar op een schijnvertoning uit zijn en dat zij zodra de commissie z'n hielen gelicht heeft, de kinderen willen vergassen. Met zijn pantomimespel wil Antoine de inspecterende leden waarschuwen. Een aangrijpende petite histoire over een groot drama naar het boek van Michael Jacot door niemand minder dan Ota Hofman en regisseur Kachyna tot scenario werd bewerkt. Toch is de film veel te veel volgens het boek gemaakt, zodat het uitstekende spel van Courtenay de film niet boven het gemiddelde kan verheffen. Tijdens de Fluwelen Revolutie in Praag geschoten met camerawerk van Jirí Krejcík.

Mädchen die sich hocharbeiten

1974 | Erotiek

Zwitserland 1974. Erotiek van Erwin C. Dietrich. Met o.a. Marianne Dupont, Christa Free en Michael Jacot.

Elfie is een meisje dat gebukt gaat onder het feit dat zij kleine borsten heeft. Wij volgen haar pogingen hierin verandering te brengen. Tevergeefs, zij blijven klein: twee kersepitjes op een platbodem. Door haar 'gebrek' mislukt haar carrière als balletdanseres en later als striptiseuse. Zij belandt in de prostitutie. Onbeschrijflijk stompzinnig softpornowerk van Dietrich, die deze vuilnis regisseerde als Michael Thomas.

Semmel, Wurst und Birkenwasser

1972 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1972. Erotiek van Barry Bornhauser. Met o.a. Birgit Bergen, Michael Jacot, Dorothea Rau, Walter Kraus en Anni Graf.

Als in Bumsenhausen een seksbioscoopje geopend wordt, brengt de film van Oswald Bulle de burgemeester-bakker, de plaatselijke slager en de lokale kapper in volvoering en willen ze het getoonde in praktijk brengen; ze zitten voortaan niet alleen achter hun vrouwelijke cliëntèle aan, maar zetten in de rosse buurt van een naburige stad de boel nog even flink op stelten. Platte seksklucht die misschien de pubers van toen kon laten lachen, maar hedentendage niet meer te harden is. Ook bekend als DIE LIEBESTOLLEN HANDWERKER en SEMMEL, WURST UND BIRKENWASSER - DIE LIEBESTOLLEN HANDWERKER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Jacot op televisie komt.

Reageer