Igor Auzins

Regisseur

Igor Auzins is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

We of the Never Never

1983 | Western

Australië 1983. Western van Igor Auzins. Met o.a. Angela Punch-McGregor, Arthur Dignam, Tony Barry, Danny Adcock en Martin Vaughan.

Een waar gebeurd verhaal, naar de klassiek geworden autobiografie van Jeannie Gunn, de eerste blanke vrouw die het comfortabele Melbourne verliet en naar een verre veehouderij trok in de Australische woestenij, bekend staat als de Never Never. Ze stelt orde op zaken in het bedrijf en regelt het wel en wee van de Aboriginals uit de omgeving. Hoewel de film visuele hoogstandjes herbergt, ontstaat helaas nergens een lekker doorlopend verhaal, noch kan men spreken van dramatische gebeurtenissen. Maar toch de moeite van het bekijken waard.

The Night nurse

1978 | Thriller

Australië 1978. Thriller van Igor Auzins. Met o.a. Davina Whitehouse, Kay Taylor, Gary Day, Kate Fitzpatrick en Edward Howell.

De rommelig vertelde geschiedenis van een oude, invalide operazangeres, die haar omgeving tiranniseert. Ze brengt daarmee een nieuw aangenomen nachtverpleegster op de rand van de afgrond. Het spel, vooral van de operazangeres, is hier en daar best de moeite waard, maar maakt dit bedenksel niet echt boeiend.

The Death Train

1978 | Mysterie, Thriller

Australië 1978. Mysterie van Igor Auzins. Met o.a. Hugh Keays-Bryne, Ingrid Mason, Max Meldrum, Brian Wenzel en Ken Goodlet.

In een stadje waar al jaren geen trein meer rijdt komt iemand door een treinongeluk om het leven. De detective die het voorval moet oplossen komt terecht in een wereld van schijn en hallucinaties, en zo wordt het ook voor de kijker steeds onduidelijker wat er echt gebeurd is en wat verbeelding is. Soms is de uitwerking zeer ongeloofwaardig.

High Rolling

1978 | Misdaad

Australië 1978. Misdaad van Igor Auzins. Met o.a. Joseph Bottoms, Grigor Taylor en Judy Davis.

Genoeg actie in dit avontuur van twee vrienden die de kant van de misdaad opgaan. Het prachtige landschap helpt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Igor Auzins op televisie komt.

Reageer