Manuel 'Loco' Valdés

Acteur

Manuel 'Loco' Valdés is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Dos tontos y un loco

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Miguel Morayta. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Manuel 'Loco' Valdés en Kippy Casado.

Dankzij een fout in de kranten, wordt een schoenpoetser aangezien voor een prins en opgenomen in een luxueus internaat. De inventieve 'Loco' Valdés vergaat in een oceaan van platvloersheid en domme zelfingenomenheid in deze deprimerende komedie.

Con quién andan muestros locos?

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Benito Alazraki. Met o.a. Manuel 'Loco' Valdés, Rosa Carmina, Anna Carol en Pedro de Aguillón.

Moe van het leven dat hij altijd geleid heeft, besluit een miljonair zich als een arme man te vermommen en als een gewoon mens te leven, totdat hij een danseres leert kennen op wie hij verliefd wordt en die hij wil helpen. Een erbarmelijke vertoning, die een zo geestige komiek als Valdés geen recht doet. Hoe dan ook, zijn vermommingen zijn ronduit grappig.

Peligros de juventud

1959 | Drama

Mexico 1959. Drama van Benito Alazraki. Met o.a. Elvira Quintana, Teresa Velázquez, Fernando Luján en Manuel 'Loco' Valdés.

Een jonge zanger is verliefd op de dochter van de eigenaar van een restaurant, zij is echter verliefd op een student, die op zijn beurt weer zijn zinnen heeft gezet op een 'makkelijk' meisje, dat van plan is te trouwen met een Amerikaan. Een standaard melodrama over de jeugd die gemakkelijk geneigd is om op het verkeerde pad te gaan. Overdreven moraliserend.

Las Hermanas Karambazo

1959 | Komedie, Musical

Mexico 1959. Komedie van Benito Alazraki. Met o.a. Manuel 'Loco' Valdés, Flor Silvestre, Manuel Capetillo en Irma Dorantes.

In een dorp wordt een schietwedstrijd georganiseerd. Twee jongens uit het rivaliserende dorp doen mee. Ondanks de inspanningen van de komiek 'Loco' Valdés, is deze film niet meer dan een boertige komedie, die technisch echter niet slecht in elkaar zit.

El Supermacho

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Alejandro Galindo. Met o.a. Manuel 'Loco' Valdés, Sonia Furió, Teresa Velázquez en Oscar Pulido.

Een wat schuchtere student wordt een krachtpatser dankzij de experimenten van een geleerde. Maar als hij er achter komt dat het de bedoeling van de geleerde is om een ras van supermensen te kweken, vernietigt hij met zijn vriendin diens hele laboratorium. Een slecht geregisseerde komedie waarin de grenzen van de banaliteit ruimschoots worden overschreden.

Dos fantasmas y una muchacha

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Rogelio A. González. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Ana Luisa Peluffo, Manuel 'Loco' Valdés en Miguel Manzano.

In een oud theater waren twee spoken rond die elkaar haten, omdat beiden zelfmoord pleegden om dezelfde vrouw. En dan komt de kleindochter van hun geliefde naar het theater, die zij voor haar aanzien. Deze komedie stak met kop en schouders uit boven al het andere wat dat jaar werd gemaakt, zonder zelf heel bijzonder te zijn.

Música de siempre

1956 | Musical

Mexico 1956. Musical van Tito Davison. Met o.a. Oscar Pulido, Manuel 'Loco' Valdés, Miguel Manzano en Joaquín Cordero.

Een simpele opeenvolging van de meest succesvolle liedjes uit die tijd, verbonden door een wel zeer elementaire komedie-plot.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Manuel 'Loco' Valdés op televisie komt.

Reageer