Bárbara Gil

Acteur

Bárbara Gil is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

El fusilamiento

1961 | Drama

Mexico 1961. Drama van Carlos Toussaint. Met o.a. Manuel Capetillo, Bárbara Gil, Magda Guzmán en Miguel Córcega.

Een man wordt ten onrechte ter dood veroordeeld in deze overdreven melodramatische film.

Nuestros odiosos maridos

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Humberto Gómez Landero. Met o.a. Sonia Furió, Julio Alemán, Rosa Arenas en Bárbara Gil.

Twee vrouwen besluiten hun echtgenoten, die van de ene fuif naar de andere gaan, een lesje te leren. Onsamenhangend en zeer slecht gefilmd, in het bijzonder het taartgevecht waarmee de film eindigt.

Mi guitarra y mi caballo

1960 | Drama

Mexico 1960. Drama van Carlos Toussaint. Met o.a. Manuel Capetillo, Bárbara Gil, Rodolfo Landa en Cuco Sánchez.

Een jongeman komt tegenover een geheimzinnige gemaskerde zonder hoofd te staan; hij ontdekt dat het niemand anders is dan de vrouw op wie hij verliefd is. Voor deze rolprent gebruikte men het materiaal van een onvoltooide film, EL GAUCHO, van dezelfde regisseur.

La Sombra del caudillo

1960 | Drama

Mexico 1960. Drama van Julio Bracho. Met o.a. Tito Junco, Miguel Angel Ferriz, Tomás Perrín en Bárbara Gil.

Twee generaals, die hun leven lang al vrienden zijn, willen beiden president van de republiek worden en ieder van de twee besluit de ander te doden. Een interessante film, vergelijkbaar met het werk waarop hij ge[KA3]inspireerd is (van Martín Luis Guzmán) en één van de beste van Bracho.

Una Pasión me domina

1959 | Drama

Mexico 1959. Drama van Humberto Gómez Landero. Met o.a. Elvira Quintana, Julio Aldama, Bárbara Gil en Carlos López Moctezuma.

Een vrouw doet alsof zij een meisje ùit het 'leven' is, om een bevriend stel te helpen; tegelijkertijd verbergt een andere vrouw achter een decent voorkomen een intensief amoureus leven. Gómez Landero had het idee om de tegenstellingen die ten grondslag lagen aan de Mexicaanse Revolutie samen te vatten in de levens van twee vrouwen. Pover, maar toch interessant.

Siete mujeres

1953 | Drama

Mexico 1953. Drama van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Amelia Benca, Alma Rosa Aguirre, Bárbara Gil en Annabelle Gutiérrez.

Een weduwe moet voor haar vier volwassen dochters zorgen, waarvan er één het kind van haar overleden man is. Belachelijk.

Marejada

1952 | Drama

Mexico 1952. Drama van Carlos Toussaint. Met o.a. Bárbara Gil, Carlos Navarro, Isabela Corona en Tito Junco.

Een arts komt bij een primitieve stam waar hij de strijd moet aanbinden met allerlei ziekten en vooroordelen. Slecht geregisseerd.

El Luchador fenómeno

1952 | Komedie

Mexico 1952. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Resortes, Tito Junco, Bárbara Gil en Oscar Pulido.

Een keurige man wordt verliefd op een mooi meisje, maar raakt daardoor verzeild in allerlei verwikkelingen. Deze film raakt kant noch wal en is gespeend van elk gevoel voor humor.

Dancing

1951 | Drama, Misdaad, Musical

Mexico 1951. Drama van Miguel Morayta. Met o.a. Fernando Fernández, Meche Barba, Bárbara Gil en Manuel Fábregas.

Als zij op heterdaad door twee detectives worden betrapt, doden drie dieven één van hen. Een onverteerbare potpourri, opgevrolijkt met mambo's van Pérez Prado.

Tacos joven

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Bárbara Gil, Víctor Manuel Mendoza, Mantequilla en Agustín Isunza.

Een man maakt een meisje zwanger en laat haar vervolgens in de steek. Na verloop van tijd, als hij er achter komt dat hij een kind heeft, krijgt hij spijt en komt hij terug. De ongeïnteresseerdheid van de regisseur druipt van dit smakeloze melodrama af.

La Tienda de la esquina

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Víctor Manuel Mendoza, Bárbara Gil, Virginia Serret en Miguel Inclán.

Als gevolg van een in zijn winkel gepleegde moord, ziet een rechtschapen winkelier zich genoodzaakt de winkel te verkopen. Een uitstekende rol van Inclán.

La Marquesa del barrio

1950 | Komedie, Romantiek

Mexico 1950. Komedie van Miguel Zacarías. Met o.a. Libertad Lamarque, Pedro Vargas, Bárbara Gil en Consuelo Guerrero de Luna.

Een luxe revuedanseres doet voor haar dochter alsof zij een rijke vrouw is die onderhouden wordt door een beroemde stierenvechter, voor wie zij als tegenprestatie voor de stierengevechten tango's zingt. Totaal absurd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bárbara Gil op televisie komt.

Reageer