Pavel Poppandov

Acteur

Pavel Poppandov is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Vik za pomosht

1985 | Drama

Bulgarije 1985. Drama van Nikola Roudarov. Met o.a. Ivaylo Geraskov, Pavel Poppandov, Yeldjiana Popova en Veselin Nyedalkov.

Een sociaal drama. Door de scheiding van zijn pleegouders wordt Georgi wederom wees. De opstandige jongen komt terecht in de misdaad en vlucht voor de politie naar zijn vriend, een visser. Dankzij de hulp van zijn vriendin Jana en het begrip van een politieman krijgt hij een kans om in de maatschappij terug te keren. Ondanks de conventionele plot heeft de film veel charme.

Tursi se Suproug za mama

1985 | Komedie, Romantiek

Bulgarije 1985. Komedie van Mariana Evstatieva. Met o.a. Vesselin Prahov, Tsvetania Maneva, Pavel Poppandov, Emil Markov en Bogdan Glishev.

De acht jaar oude Alec besluit zijn moeder te helpen bij het vinden van een echtgenoot. In deze charmante film wordt Alec op een tocht van bewustwording en begrip meegevoerd. Het maakt hem duidelijk dat hij niet het lot van zijn moeder in handen moet nemen. USA-titel: A HUSBAND FOR MOM.

Kratko slantze

1979 | Drama

Bulgarije 1979. Drama van Ludmil Kirkov. Met o.a. Vihyr Stoychev, Nikola Todev, Anton Gorchev, Rosica Petrova en Pavel Poppandov.

Een moreel drama dat de omstandigheden onthult rond de gewelddadige dood van de student Sashka. Deze was betrokken bij een half-legaal zaakje: putten graven op privé-terrein van een plaatselijke ambtenaar, en daarbij was hij gestuit op een graf met slachtoffers die gevallen waren tijdens een anti- fascistisch oproer in 1923. Een mogelijk op te richten gedenkteken betekent niet minder dan een ramp voor de eigenaar en de arbeiders die bang zijn dat ze naar hun geld kunnen fluiten. De onverkwikkelijke sfeer wordt steeds drukkender en komt tot uitbarsting in de tragische climax.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pavel Poppandov op televisie komt.

Reageer