Keith Bogart

Acteur

Keith Bogart is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Secret Life of Girls

1998 | Romantiek, Drama

Verenigde Staten 1998. Romantiek van Holly Goldberg Sloan. Met o.a. Linda Hamilton, Eugene Levy, Majandra Delfino, Meagan Good en Aeryk Egan.

Natalie Sanford (Delfino) is een doorsnee tiener in de jaren 1970. Ze wordt gepest door haar oudere broer Jim (Egan) en zelf pest ze haar jongere broer Andy (Ducote). Haar leven verloopt monotoon, zoals bij elk 15-jarig meisje. Tot op een ochtend haar moeder Ruby (Hamilton) zegt dat haar vader Hugh (Levy) een relatie heeft met een van zijn studentes. Van de ene dag op de andere komt ze in een situatie waarover ze steeds van vriendinnen hoorde: haar ouders gaan scheiden. Ze ontdekt een heel nieuw facet van haar moeders karakter: gevoelloos en wraakzuchtig. Ondertussen heeft Natalie zelf ook haar eerste romantische ervaring met Theo (Bogart), een leerling in de klas psychologie van haar vader. Een ernstig onderwerp wordt hier op luchtige wijze aan de man gebracht. Het is niet steeds even geslaagd, maar het is wel verfrissend dat het gezien wordt door de ogen van een opgroeiend meisje dat op de drempel van de volwassenheid staat. Sloan schreef zelf het scenario dat een mix is van humor en drama. Ralph Bode stond achter de camera. Dolby Stereo.

No Small Ways

1996 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Misdaad van Matt David Jones. Met o.a. Greg Vaughan, Keith Bogart, Charles Napier en Devon Odessa.

De bedriegster bedrogen: een knappe dochter van een Amerikaanse maffia-boss ensc[KA2]eneert haar eigen ontvoering om haar vader de centjes af te troggelen. Ze overleeft het geval zogenaamd niet om in Mexico langdurig de bloemetjes buiten te zetten. Dan wordt ze echt ontvoerd en haar twee stoere vriendjes zijn natuurlijk niet opgewassen tegen de Mexicaanse schurken. Nu moet pa (toch) helpen. Uiterst voorspelbaar, simpel actiefilmpje voor de onderste plank van de videotheek gedraaid.

Halloween: The Curse of Michael Myers

1995 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1995. Horror van Joe Chappelle. Met o.a. Donald Pleasence, Paul Rudd, Marianne Hagan, George P. Wilbur en Mitch Ryan.

Een jonge vrouw ontvlucht met haar pasgeboren baby uit een sinister gebouw en wordt dan achtervolgd door mystieke seriemoordenaar Michael Myers. Het blijkt dat Michael na vijf films nog een klusje moet klaren. Het duurde na de vijfde Halloween-film maar liefst zes jaar voordat dit deel werd gemaakt, en fans moesten na deel zes nog drie jaar wachten op deel zeven. Voor zover er nog fans over waren. Deze Halloween-sequel kan niet tippen aan John Carpenters origineel, met zijn opmerkelijke camerastandpunten en effectieve, enge muziekjes.

Hangmen

1986 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1986. Actiefilm van J.Christian Ingvordsen. Met o.a. Rick Washburn, Jake LaMotta, Dog Thomas, Keith Bogart en Kosmo Vinyl.

De film die door de kritiek bestempeld werd als de hardste film van 1986, gaat over een ex Vietnam-veteraan, die bij de CIA een baantje heeft en ontdekt dat een splintergroep binnen die organisatie ondermijnende activiteiten bedrijft. De jacht wordt echter op hem geopend, zodat hij moet onderduiken. Gesitueerd in New York's East Side. In de rolprent de come-back van de 71 jarige ex bokskampioen-acteur Jack LaMotta wiens leven Martin Scosese inspireerde tot en model stond voor RAGING BULL.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Keith Bogart op televisie komt.

Reageer