Yi Yuan

Acteur

Yi Yuan is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The 18 Bronzemen

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Joseph Kuo. Met o.a. Polly Shang-Kuan, Tien Peng, Huang Chia-Ta, Chiang Nan en Chang Yi.

Tijdens de Ching-Dynastie vluchten vele Ming-gezinde Kung Fu-vechters voor het wrede Manchu-bewind naar afgelegen boeddhistische Shaolin-kloosters, die door de regering dan ook worden beschouwd als loyalistische verzetshaarden. Bevelen gaan uit om de kloosters met de grond gelijk te maken. Over dit conflict gaat deze kostuumfilm, die vlotte Kung Fu- zwaardavonturen biedt in een enigszins huilerig, melodramatisch kader.

The Peking Man

1973 | Actiefilm

Taiwan 1973. Actiefilm van Chang Mei-Chun. Met o.a. Li Yung-Cheng, Li Hsin-Hua, Sun Lu, Tien Wen-Chung en Han Chiang.

Een gierende, virtuoze vechtfilm rond een vondst van enorme archeologische betekenis. Actiescènes in de hoogste versnelling; inventief camerawerk; acrobatische kung fu. De film vindt de tijd voor een reeks ironische observaties. Ook bekend als TRAIN TO PEKING.

The Opium Trail

1973 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1973. Actiefilm van Huang Feng. Met o.a. Mao Ying, Huang Chia-Ta, Yi Yuan en Chen Chuan.

China, 1935. Onder de dekmantel van goudtransporten voert Japan scheepsladingen opium uit om China's weerstand te ondermijnen voor een op handen zijnde invasie. Hapkido- specialiste Mao Ying is als een razende in de weer om de Japanse plannen te dwarsbomen. Continue gevechtstaferelen in deze soepele maar kwaardaardige film. USA/GB-titel: DEADLY CHINA DOLL. Mao Ying staat op de titelrol als Angela Mao, Huang Chia-Ta als Carter Huang.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yi Yuan op televisie komt.

Reageer