Irvin Johnson

Regisseur, Scenarist

Irvin Johnson is regisseur en scenarist.
Er zijn 6 films gevonden.

Eternal Fist

1992 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten/Filipijnen 1992. Sciencefiction van Irvin Johnson. Met o.a. Dale 'Apollo' Cook, Cynthia Khan, Gregg Douglass, James Gaines en Mike Monty.

Na een kernexplosie wordt de wereld bevolkt door barbaarse kickboksers. Bovendien zijn de dialogen slecht. De zogenaamde held is een krijger, die Amp heet, getraind in de oosterse vechtsport. Hij trekt door het onbewoonde gebied tot hij de dood vindt bij een laatste, beestachtige vechtpartij met aartsrivaal Mainframe. Een actiefilm, bestaande uit verschrikkelijke rommel. Ook bekend als FIST OF STEEL.

Death Zone - Blood for Blood

1991 | Actiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Irvin Johnson. Met o.a. Dale Cook, Cynthia Khan, Don Nakaya Nelson en Greg Douglas.

Dale 'Apollo' Cook, de zoveelste wereldkampioen kickboxen, is een van de weinige overlevenden nadat de aarde door een catastrofe is verwoest. Met Khan als gezellin neemt hij het op tegen Douglas en zijn bende. Uiteraard vanwege het survival, want er is in de nieuwe wereld enkel plaats voor de sterksten. In een Arena des Doods wordt het beslissende eindgevecht gestreden. Bestempeld door de uitbrengers als keiharde film is het slechts een opeenstapeling van domme gevechtsscènes.

Blood Ring

1991 | Actiefilm

Hongkong SAR van China/Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Irvin Johnson. Met o.a. Dale 'Apollo' Cook, Don Nakaya Nielsen, Andrea Lamatsch, Steve Tartalia en Andrea Lamaisch.

Een kickbokser wreekt de moord op de echtgenoot van zijn ex- vriendin, die een wrede en machtige drugsbaas op zijn geweten heeft. Absoluut niets nieuws onder de zon. Uitsluitend voor de fans.

Angel In the Dark

1991 | Actiefilm

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Irvin Johnson. Met o.a. Romano Kristoff, Zibel O'Grady, Rachel Badock, Jim Gaines en Rom Kristoff.

De familie van de held uit dit verhaal - een kickbokser - werd afgeslacht. Hij is daardoor aan de drank geraakt en zwalkt 's nachts door de straten van de stad, waar hij ziet hoe een gemene pooier een van zijn tippelaarsters mishandelt. Hij redt haar uit d'r benarde situatie en zij neemt hem mee naar huis, waar nog meer ellende is: ze heeft een blinde dochter. Als er geld zou zijn voor een operatie zou het wicht weer kunnen zien. Geproduceerd voor het video-circuit, maar u komt de film ook tegen op de beeldbuis na een bokswedstrijd, want dan bent u flink opgewarmd.

Jungle Rats

1987 | Actiefilm, Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van Irvin Johnson. Met o.a. Ron Kristoff, Jim Gaines, Gerry Bailey, Michael Welborn en Richard King.

Het zoveelste RAMBO-achtige verhaal over een Amerikaanse patrouille, waarin zich twee hoge omes bevinden, die in Vietnam in de val loopt en bevrijd moet worden. Het camerawerk is van Vittorio Anders. Een afrader.

Jungle rats

1984 | Actiefilm

Verenigde Staten 1984. Actiefilm van Irvin Johnson. Met o.a. Jim Gaines, Rom Kristoff, Richard King, Michael Welborn en Gerry Bailey.

Tijdens een verkenningstocht door Vietconggebied worden generaal Conrad en majoor Roberts gevangen genomen. Ze worden afgevoerd naar de ondergrondse gevangenis van commandant Kiak's Ho Bo. Generaal Keith staat aan het hoofd van een bepaalde eenheid die is gespecialiseerd in het opsporen van tunnels die door de Vietcong zijn aangelegd. Zij gaan op zoek naar generaal Conrad en zijn mannen, maar binnen de eenheid heerst corruptie. Sergeant Rejo maakt zich namelijk schuldig aan verkrachting en moord op een Vietnamese gevangene. Sergeant Ellis was hiervan getuige. Rejo vermoordt Ellis omdat deze dreigt alles te vertellen. Er is echter nog iemand die alles weet; luitenant Smith moet nog uit de weg geruimd worden!

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Irvin Johnson op televisie komt.

Reageer