Bill Rebane is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Twister's Revenge

1987 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Sciencefiction van Bill Rebane. Met o.a. Dean West, Meredith Orr, David Alan Smith, Jay Gjemes en Richard Luka.

Domme film, waarvan het idee sterk doet denken aan een aflevering uit de tv-serie Knight Rider over een vrachtwagen 'Mr Twister', waarin een computer is ingebouwd, zodat die over intelligentie beschikt. Drie onverlaten willen het voertuig stelen, maar dat laat zich niet pakken. Inplaats daarvan ontvoeren ze de vriendin van de bezitter en eisen losgeld. De vrachtwagen en zijn eigenaar gaan haar bevrijden... Scenario - of wat daar voor doorgaat - van Larry Dreyfuss en William Arthur.

Blood Harvest

1987 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1987. Horror van Bill Rebane. Met o.a. Itonia Salochek, Dean West, Tiny Tim, Lori Minneti en Peter Krause.

Een sexy studente keert terug naar de familieboerderij, zonder in de gaten te hebben dat er overal om haar heen wordt gemoord terwijl zij zich uitkleedt voor een aantal voyeuristische naaktscènes. Vervelend, bloederig en onaangenaam en bovendien uiterst voorspelbaar, tenzij je valt voor de opzichtige troubadour Tiny Tim die een zingende neuroot met clownsgezicht speelt. Opgenomen in Wisconsin, naar een scenario van Ben Johnson en Emil Joseph; achter de camera stond Ito Rebane.

The Alpha Incident

1977 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1977. Sciencefiction van Bill Rebane. Met o.a. Ralph Meeker, Stafford Morgan, John Goff en Carol Irene Newell.

Regering tracht bestaan van een van Mars afkomstig dodelijk organisme te verbergen... maar als straling zich eenmaal verspreidt is het te laat.

The Giant Spider Invasion

1975 | Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 1975. Horror van Bill Rebane. Met o.a. Steve Brodie, Barbara Hale, Leslie Parrish, Robert Easton en Bill Williams.

Ook de rolbezetting van ervaren acteurs kon maar weinig doen voor dit aftandse horrorkunstwerk, opgenomen in Wisconsin.