James Reed

Regisseur, Acteur

James Reed is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The President's Child

1992 | Drama

Verenigde Staten 1992. Drama van Sam Pillsbury. Met o.a. Donna Mills, Trevor Eve, John Kidwell, James Reed en William Devane.

Amerikaans senator Reed voert campagne voor het presidentschap. Hij had ooit een relatie met Mills en zij hebben een kind (Kidwell), maar Mills heeft altijd verzwegen wie de vader was. Onverbiddelijke campagneleider Devane vreest voor acties van Mills en haar zoon, en laat afluisterapparatuur in haar huis plaatsen. Mills vaste vriend Eve ontdekt dit en dat leidt tot bedreigingen, chantage, misrekeningen en zelfs kidnapping; allemaal vaste ingrediënten van schrijfster Fay Weldon naar wiens boek de film gedraaid is en welke bestanddelen heel erg vertrouwd zijn bij haar vaste lezersschare. Edmond Stevens schreef het scenario. Mills overtuigt als vrouwtje die diep in de problemen zit, Reed ziet eruit als een ernstige presidentskandidaat, maar de show wordt gestolen door Devane die Mills heerlijk kan afsnauwen. Op video met 23m ingekort.

I predoni del Sahara

1966 | Avonturenfilm

Italië 1966. Avonturenfilm van James Reed. Met o.a. George Mikell, Pamela Tudor en William Stockridge.

Naar een boek van Emilio Salgari over een avonturier die twee kinderen helpt. Hij bindt de strijd aan met woestijnrovers, die hun vader, een professor, hebben gegijzeld. Een opwindende avonturenfilm, ware het niet dat het slechte spel en de beroerde regie het resultaat in de weg staan.

Missione apocalisse

1965 |

Spanje/Italië 1965. James Reed. Met o.a. Arthur Hansel, Pamela Tudor, Eduardo Pajardo, George Rigard en Bruno Tocci.

Een afgrijselijke, goedkope, James Bond-imitatie, pijnlijk genoeg geregisseerd door Guido Malatesta, wijselijk onder het pseudoniem James Reed. Een Zwitserse megalomaan ontvoert geleerden die super-raketten voor hem moeten bouwen voor hij ze koud laat maken. Hij dreigt die raketten af te schieten op doelen in verschillende landen, als hij niet een miljard dollar krijgt in baren goud. De veiligheidsdienst van de United Nations schakelt 087 in, een semi-gepensioneerd agent die de raketten moet opsporen en onschadelijk maken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James Reed op televisie komt.

Reageer