Carole Lebel

Acteur

Carole Lebel is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Perverse et docile

1970 | Thriller, Erotiek

Frankrijk 1970. Thriller van J.L. van Belle. Met o.a. Carole Lebel, Albert Simono, Katia Kenno, Paul Descombes en Claude Beautheac.

Een vrouw pleegt een reeks weerzinwekkende moorden en rijdt zich vervolgens in een auto te pletter. Hierna wordt het waarom van dit alles uit de doeken gedaan. LA MARIÉE ETAIT EN NOIR voor de seksmarkt.

La Louve solitaire

1967 | Misdaad, Actiefilm

Frankrijk/Italië 1967. Misdaad van Edouard Logereau. Met o.a. Danièle Gaubert, Michel Duchaussoy, Julien Guiomar, François Maistre en Sacha Pitoëff.

Een ex-trapezewerkster gebruikt ook als inbreekster haar acrobatische talenten. Na haar arrestatie wordt ze door de politie ingezet tegen een heroïnesmokkelaar, samen met een doofstomme agent wiens vermogen tot lip-lezen heel praktisch blijkt. Het als een klucht opgebouwde scenario, waarbij niet op logica wordt gelet, is niet in de vereiste stijl. Toch is de film vlot gemaakt, zodat het resultaat zonder meer onderhoudend is. De acteurs hebben merkbaar veel plezier in hun bizarre rollen.

Brigade anti-gangs

1966 | Misdaad

Italië/Frankrijk 1966. Misdaad van Bernard Borderie. Met o.a. Robert Hossein, Raymond Pellegrin, Pierre Clémenti, Gabriele Tinti en Amidou.

Een commissaris verdenkt een inbreker van een kraak, maar hij heeft geen bewijzen en kan hem alleen op andere gronden arresteren. Diens dochter hoort bij de jeugdbende die haar vader uit de cel weet te bevrijden. Een voorspelbaar misdaadverhaal met naast de bekende veteranen een groep jonge acteurs die enige verrassing en frisheid in het geheel brengen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carole Lebel op televisie komt.

Reageer