Teagan Clive

Acteur

Teagan Clive is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Vice Academy Part II

1990 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1990. Komedie van Rick Sloane. Met o.a. Linnea Quigley, Ginger Lynn Allen, Jayne Hamil, Scott Layne en Teagan Clive.

Twee uit de kluiten gewassen agentes in burger, gespeeld door B-film cult-ster Quigley en ex-pornoster Allen, nemen het op tegen Benvenga die een losgeld eist met de bedreiging de watervoorraad van een stad te besmetten met een liefdesdrankje! Deze onleuke parodie op POLICE ACADEMY is zo slecht dat hij, net als zijn voorganger, aanspraak maakt op de onderscheiding, de Grootste Prul van 1990.

Sinbad of the seven Seas

1990 | Familiefilm, Fantasy, Avonturenfilm

Verenigde Staten/Italië 1990. Familiefilm van Enzo G. Castellari en Enzo. G. Gastellari. Met o.a. Lou Ferrigno, John Steiner, Leo Gullotta, Teagan Clive en Haruhiko Yamanouchi.

Een idiote bewerking van Arabische nachten van Edgar Allen Poe. De reis van de zeeman voert de kijkers naar eilanden in het Amazonegebied. Slechte speciale effecten en een raar dialoog. Gelukkig voor Ferrigno dat de film is ingedubd, anders zou het bekend worden, dat hij de allergrootste moeite had die enkele regels tekst die voor hem geschreven waren, uit te spreken.

Interzone

1989 | Sciencefiction, Avonturenfilm, Oorlogsfilm

Argentinië/Verenigde Staten 1989. Sciencefiction van Deran Sarafian. Met o.a. Bruce Abbott, Beatrice Ring, Teagan Clive, John Armstead en Kiro Wehara.

De titel van de film slaat op een gebied dat op mysterieuze wijze onaangeroerd is gebleven nadat een kernoorlog de rest van de Aarde verwoest heeft. Een ongebolsterde avonturier moet de barbaren weerhouden om de bron des levens van het gebied niet te plunderen. De film is aparter dan de meeste MAD MAX-imitaties, maar niet beter. Dat een groepje mystiekelingen in de film genoemd zijn naar multinationals (Panasonic, General Electric), is aardig gedaan.

Alienator

1989 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1989. Sciencefiction van Fred Olen Ray. Met o.a. Ross Hagen, Jan-Michael Vincent, Dyana Ortelli, Teagan Clive en John Phillip Law.

Een vogelvrij verklaard buitenaards wezen stort neer op Aarde en algauw wordt hij opgejaagd door een niet te stuiten bionische vrouw (gespeeld door bodybuildster Clive). Het spel, de dialoog en de kleding zijn heel belachelijk. Bijna de helft van de tijd wordt er geforceerd leuk gedaan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Teagan Clive op televisie komt.

Reageer