Roger Mobley

Acteur

Roger Mobley is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Terminal Island

1973 | Actiefilm, Erotiek

Verenigde Staten 1973. Actiefilm van Stephanie Rothman. Met o.a. Ena Hartman, Marta Kristen, Don Marshall, Phyllis Davis en Barbara Leigh.

In een Amerikaanse strafkolonie fungeren vrouwelijke gevangenen als werkezels en seksslavinnen voor sadistische bewakers. Dat pikken die vrouwen tenslotte niet meer en het is op dit punt dat het bloedvergieten een aanvang neemt. Een seksploiterend werkstuk zonder weerga. Ook bekend als: KNUCKLE- MEN.

The Treasure of San Bosco Reef

1968 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1968. Familiefilm van Robert L. Friend. Met o.a. Roger Mobley, James Daly, Anthony Alda, Nehemiah Persoff en Robert Sorrells.

Bij het duiken stuit Mobley op een schat. Lieden met kwade bedoelingen willen het voor zichzelf buitmaken.

For The Love Of Willadean

1965 | Familiefilm

Verenigde Staten 1965. Familiefilm van Byron Paul. Met o.a. Ed Wynn, Michael McGreevey, Billy Mumy, John Anderson en Roger Mobley.

De twaalf-jarige Willadean heeft geen moeder en een vader die meer aandacht heeft voor zijn watermeloenen dan voor zijn dochter. Een nieuwe jongen komt in de buurt wonen. Hij is de natuurlijke vijand van twee broers die er vooral op uit zijn om bovengenoemde watermeloenen te pikken. De broers dagen hem uit een supergrote meloen te jatten en maken hem wijs dat hij daarmee indruk op meisje zal maken zodat ze gek op hem wordt. Naïeve kinderfilm met een moraal in elke scène. Wynn als oude zwerver is de enige die blijk geeft van enig acteertalent. Alleen de allerkleinsten zullen in de ban raken van deze film uit de Disney-fabriek, die is geschreven door Arnold en Lois Peyser, naar een verhaal van Borden Deal. Camerawerk van William Snyder.

Emil and the Detectives

1964 | Familiefilm, Mysterie

Verenigde Staten 1964. Familiefilm van Peter Tewksbury. Met o.a. Walter Slezak, Bryan Russell, Roger Mobley, Heinz Schubert en Peter Erlich.

Overdreven Disney-bewerking van het beroemde boek van Erich K[KA3]astner over een kleine jongen die wordt beroofd en besluit de dief te pakken, geholpen door zijn detective-vriendjes. Opgenomen in op locatie in (toenmalig West-)Duitsland, waar het verhaal eerder was verfilmd in 1931.

Dime With a Halo

1963 | Familiefilm, Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten 1963. Familiefilm van Boris Sagal. Met o.a. Barbara Luna, Roger Mobley, Paul Langton, Rafael Lopez en Manuel Padilla.

Vijf arme Mexicaanse kinderen stelen tien centen van een collecteschaal uit de kerk en wedden op een renpaard. Kleine, maar succesvolle film.

The Silent Call

1961 | Drama

Verenigde Staten 1961. Drama van John Bushelman. Met o.a. Gail Russell en Roger Mobley.

Een erg tam verhaal over een hond die door de VS zwerft op zoek naar het baasje in Los Angeles.

Boy Who Caught a Crook

1961 | Misdaad

Verenigde Staten 1961. Misdaad van Edward L. Cahn en Edward Cahn. Met o.a. Wanda Hendrix, Roger Mobley, Don Beddoe, Richard Crane en Johnny Seven.

Een krantenjongen wordt bedreigd door een bankrover die denkt dat de jongen de verdwenen poen heeft. De titel vertelt de rest.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roger Mobley op televisie komt.

Reageer