Klaus Tinney is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Schulmädchen-Report 11. Teil - Probieren geht über studieren

1976 | Erotiek

Duitsland 1976. Erotiek van Ernst Hofbauer. Met o.a. Elke Deuringer, Margot Mahler, Klaus Tinney, Alexandra Moser en Ulrike Butz.

Laatste door Hofbauer geregisseerde schoolmeisjesfilm, nog steeds volgens de beproefde methode: een zestal episoden, op drie weken tijd opgenomen, zonder klank en nadien, met de hulp van professionals gesynchroniseerd. Hofbauer gaf zelf toe dat er nu helemaal geen seksuele schoolmeisjesproblemen meer waren die niet eerder behandeld waren. Zie ook: Aufklärung-films.

Schulmädchen-Report 8. Teil - Was Eltern nie erfahren dürfen

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Ernst Hofbauer. Met o.a. Liz Kerlege, Elke Deurlinger, Alexandra Moser en Klaus Tinney.

Hofbauer draait gemiddeld drie tot vier films per jaar en dat merk je. De schoolmeisjes worden steeds rondborstiger en dit keer is de 'actie' verlegd naar een internaat op het platteland. Zie ook: Aufklärung-films.

Lehrmädchen-Report

1972 | Erotiek

Duitsland 1972. Erotiek van Ernst Hofbauer. Met o.a. Marina Blümel, Jürgen Feindt, Klaus Tinney, Hans Kern en Josef Moosholzer.

Zie: Aufklärung-films.

Hausfrauen-Report 4. Teil: Hausfrauen-Report International

1972 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1972. Komedie van Ernst Hofbauer. Met o.a. Angelika Baumgart, Doris Denberg, Katharina Giani, Ingrid Steeger en Klaus Tinney.

Enqu[KA4]eteurs voor de serie HAUSFRAUEN-REPORT gaan ditmaal over de grens om het seksuele gedrag van huisvrouwen in den vreemde te onderzoeken. Dat betekent lachen en gniffelen in Boedapest, Londen, Toledo, Coxville (USA: let op de ragfijne toespeling) en Parijs. Het blijft echter armzalige voyeuristische cinema. Dit [KA1]is het vierde deel in de reeks, terwijl op verwarrende wijze het vijfde deel uit de reeks ook door het leven is gegaan als het vierde (afhankelijk hoe de serie geteld is). Zie ook: Aufklärung-films.