Aris Servetalis

Acteur

Aris Servetalis is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Alps

2011 | Drama

Griekenland 2011. Drama van Yorgos Lanthimos. Met o.a. Aris Servetalis, Ariane Labed, Johnny Vekris en Aggeliki Papoulia.

Een club van vier mensen, luisterend naar de naam ‘de Alpen’, laat zich inhuren als vervangers voor overleden familieleden van anderen. Centraal staat een verpleegster (Papoulia) die een potje maakt van het Alpen-protocol, dat emotionele betrokkenheid bij cliënten verbiedt. Veelbelovende Griekse regisseur Lanthimos (Dogtooth) maakt gezagsverhoudingen en omgangsvormen belachelijk door bedrijfscodes op familiesituaties toe te passen. Het is knap hoe raak de klappen zijn die de Griek uitdeelt. Jammer is dat Alps wat te volgepakt zit met absurde situaties en dito teksten.

L

2012 | Komedie, Drama

Griekenland 2012. Komedie van Babis Makridis. Met o.a. Aris Servetalis, Efthymis Papadimitriou en Lefteris Matthaiou.

Droogkomische film over een man die in zijn auto woont en honing naar een narcoleptische man moet vervoeren. Tiger-kandidaat op het IFFR.

Mikro eglima

2008 | Misdaad, Komedie

Cyprus/Griekenland/Duitsland 2008. Misdaad van Christos Georgiou. Met o.a. Aris Servetalis, Vicky Papadopoulou en Antonis Katsaris.

Lieflijke whodunits op zonovergoten Griekse eilandjes zijn dun gezaaid. Deze komedie, internationaal uitgebracht als Small Crime, is zo'n film, subtiel opgetuigd rond het moordonderzoek door een ijverige dorpsagent die niets liever wil dan een spannende baan in Athene. Ondertussen wordt de man geplaagd door lokale misdaden van het kaliber illegaal naaktzwemmen en bouwactiviteiten zonder vergunning. Prettige mix van slapstick en drama met de agent als goedaardige antiheld. Geschoten op het Griekse eilandje Therasia, tegenover kalendereiland Santorini.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Aris Servetalis op televisie komt.

Reageer