Michael Hartson

Acteur

Michael Hartson is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Making Waves

1999 | Drama, Familiefilm, Sportfilm

Verenigde Staten 1999. Drama van David Nixon. Met o.a. Erika Gabaldon, Brett Rice, Michael Hartson en Christina Rumore.

Een Amerikaanse tienerfilm, waarin spannende waterscooterwedstrijden in de Florida Keys het hoogtepunt vormen. Er is ook nog wat drama zoals een dodelijk ongeluk in het verleden en een daarop volgend trauma. Veel muziek van Harry Kleinfeld. Blonde Gabaldon is het doorzettertje Sally met een probleem, dat af en toe smoeltjes kan trekken, die doen denken aan de jonge Sissy Spacek; of ze diens talent heeft... Het scenario voor deze tamelijk onbenullige film is van Sandra Thrift. Het camerawerk is van Bob Scott.

The Cape: Atlantis

1996 | Drama, Sciencefiction, Familiefilm

Verenigde Staten 1996. Drama van Ian Toynton. Met o.a. Corbin Bernsen, Adam Baldwin, Cameron Bancroft, Bobby Hosea en David Kelsey.

De ervaren astronaut Henry `Bull` Eckert (Bernsen) staat aan het hoofd van een speciale eenheid van de NASA. Het is zijn taak om jonge kandidaat-astronauten klaar te stomen voor belangrijke opdrachten. Terwijl Henry voorbereidingen treft voor een oefenvlucht krijgt hij het bericht dat een Russische spionage- satelliet uit zijn baan is geraakt en binnen tien dagen op aarde zal neerstorten. In de satelliet zit een lading uranium zodat de nucleaire ramp niet te overzien zal zijn. Pogingen om de satelliet onder controle te krijgen vanop de aarde mislukken. Door de grote zonne-activiteit versnelt de val van de satelliet. Er is geen tijd meer te verliezen. Operatie Atlantis moet redding brengen. Samen met vier leerlingen moet Henry de ruimte in om een catastrofe te vermijden. Voorspelbaar science fact-avontuur, gemaakt in nauwe samenwerking met NASA en ASCAN, het speciale ruimte-trainingsprogramma. De pilotfilm voor de serie THE CAPE, die nog meer avonturen in petto heeft. Er wordt dan ook bijzonder veel tijd uitgetrokken om de verschillende personages te introduceren. Voor spektakel en actie moet je wachten tot de laatste twintig minuten. Paris Qualles schreef het scenario. Voor de fotografie tekende James Chressanthis. Dolby Surround.

Making waves

1994 | Drama

Verenigde Staten 1994. Drama van David Nixon. Met o.a. Michael Hartson, Erika Gabaldon, Brett Rice en Christina Rumore.

De 19-jarige Sally besluit zich helemaal te wijden aan het jet-racing. Haar vader krijgt hierdoor steeds nare herinneringen aan een tragisch ongeluk in de familie. Maar Sally is vastbesloten haar droom te verwezenlijke en de beste te worden

Terrorgram

1990 | Horror

Verenigde Staten 1990. Horror van Stephen M. Kienzle. Met o.a. Michael Hartson, Jerry Sanders, J.T. Wallace, Linda Carol Toner en Kirsten Wagner.

De diepe, vertrouwde stem van James Earl Jones praat deze uiterst zwakke, driedelige griezelfilm aan elkaar. In het eerste en tevens beste deel wordt `s werelds meest ranzige cineast (een persoon genaamd 'Alan Smythee', naar een pseudoniem dat vaak gebruikt wordt door scenaristen en regisseurs die zich schamen voor mislukte produkties als SOLAR CRISIS en GHOST FEVER) op dezelfde minderwaardige manier behandeld als waarop hij met de vrouwen in zijn films omgaat. Vervolgens zien we een vrouwelijke verslaggever die wordt belaagd door de geest van een klein jongetje dat ze per ongeluk heeft doodgereden. Als laatste wordt een chagrijn die de militaire dienst heeft ontdoken, alsnog naar Vietnam gezonden om daar het grimmige lot te ondergaan van een jongen die in zijn plaats is geweest. De film wordt in sneltreinvaart afgeroffeld, hetgeen de zwakte ervan alleen maar benadrukt. Het scenario is van Stephen M. Kienzle, Donna M. Matson en Thomas Wells. Het camerawerk is van Gregory Irwin en Alan D. Newman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Hartson op televisie komt.

Reageer