Lone Fleming

Acteur

Lone Fleming is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Viaje al centro de la tierra

1977 | Avonturenfilm, Sciencefiction

Spanje 1977. Avonturenfilm van Juan Piquer. Met o.a. Kenneth More, Pep Munne, Ivonne Sentis, Frank Brana en Jack Taylor.

Een van de betere adaptaties van Jules Vernes Reis naar het Middelpunt der Aarde: aan de hand van een oud logboek maken een verstrooide professor, diens dochter en haar verloofde een reis door de aardbol, beginnend bij een IJslandse vulkaan en eindigend bij Stromboli in Italië. Fraai gefotografeerd en goed geacteerd. Ook bekend als JOURNEY TO THE CENTRE OF THE EARTH en WHERE TIME BEGAN.

El Paranoico

1975 | Misdaad

Spanje 1975. Misdaad van Francisco Ariza. Met o.a. Dean Selmier, May Heatherly, Lone Fleming en Beatriz Savon.

Getraumatiseerd door de verlamming van zijn vrouw, besluit een zakenman relaties met jonge meisjes aan te knopen, die hij later vol berouw zal vermoorden. Zo'n slechte film dat hij nauwelijks in roulatie kwam.

El Endemoniada

1974 | Horror

Spanje 1974. Horror van Amando de Ossorio. Met o.a. Julian Mateos, Marian Salgado, Fernando Sancho, Lone Fleming en Tota Alba.

Een Spaanse variant op THE EXORCIST. De geest van een oude zigeunerin, die door de politie gedood is, neemt bezit van het dochtertje van de politie-commissaris. In dit zeer zwakke werkje, wordt de duivelse bezetenheid op bedenkelijke wijze geëxploiteerd. Engelse titels: THE POSSESSED en DEMON WITCH CHILD.

Una Vela para el diablo

1973 | Horror, Thriller

Spanje 1973. Horror van Eugenio Martín. Met o.a. Judy Geeson, Aurora Bautista, Esperanza Roy, Vic Winner en Lone Fleming.

Twee zussen menen zich als goedgelovige katholieken te gedragen wanneer ze te schaars geklede hotelgasten naar een andere wereld helpen. Een goede horrorfilm, al zijn de close-ups zo nu en dan schokkend. De film geeft op overtuigende wijze aan waartoe godsdienstwaanzin kan leiden. Het einde is helaas iets langdradig. Ook bekend als A CANDLE FOR THE DEVIL.

Sexy Cat

1972 | Fantasy

Spanje 1972. Fantasy van Julio Pérez Tabernero. Met o.a. Germán Cobos, Dyanik Zurakowska, Lone Fleming, Monica Kolpek en María Villa.

De hoofdfiguur van het stripverhaal sexy cat komt tot leven en begint misdaden te plegen. Een fantastisch idee, waarvan helemaal niks werd gemaakt.

La Noche del terror ciego

1972 | Horror

Portugal/Spanje 1972. Horror van Amando de Ossorio. Met o.a. Lone Fleming, Cesar Burner, Helen Harp, Joseph Thelman en Victoria Llimera.

Als temiddernacht de klokken luiden in het Portugese spookstadje Berzano, staan horden gemummificeerde pelgrimridders uit hun graven op om de bevolking in de omliggende dorpen te terroriseren. Deze prozaïsche, amateuristische vampier- variant is te goedkoop om de aandacht lang vast te houden. Ook bekend als TOMBS OF THE BLIND DEAD, NIGHT OF THE BLIND DEAD en TOMBS OF THE BLIND ZOMBIES.

Nightmare Hotel

1970 | Thriller

Spanje/Verenigd Koninkrijk 1970. Thriller van Eugenio Martín. Met o.a. Judy Geeson, Aurora Bautistà, Esperanza Roy, Victor Alcazár en Lone Fleming.

Geeson reist af naar een hotelletje in Spanje om een verdwenen familielid te zoeken en komt te staan tegenover twee krankzinnige zusters die het bedrijfje runnen; verscheidene moordaanslagen volgen. Een redelijke thriller. De regisseur staat op de titelrol als Gene Martin.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lone Fleming op televisie komt.

Reageer