T.C. Christensen

Regisseur, Cameraman

T.C. Christensen is regisseur en cameraman.
Er zijn 4 films gevonden.

Horse Crazy

2001 | Misdaad, Avonturenfilm, Western, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 2001. Misdaad van Eric Hendershot. Met o.a. Michael Glauser, Brittany Armstrong, Jonathan Cronin, Scott Subiono en Dalin Christiansen.

Twee jongens en een meisje horen over wilde paarden, Mustangs, in Nevada. Ze willen er een vangen en begeven zich op weg naar de prairie. Ze krijgen niet één paard te pakken, maar drie; en dan zijn er dieven, die hen eerst te slim af zijn, maar later overtroefd worden door het stoutmoedige trio. Eén paard is een kampioen, dat zij terugbezorgen aan de rechtmatige eigenaar. Uit dank worden ze rijkelijk beloond en komen inderdaad na hun even hachelijke als spannende avontuur naar huis terug met een heus paard. Of hun ouders daarmee content zijn, zullen we maar in het midden laten. Typisch voer voor de tv-minnende jeugd die tegelijkertijd paardengek is. Geen sterk verhaal, maar ook weer niet slecht. Geroutineerd, maar geloofwaardig genoeg gespeeld. In de originele versie met de vertelstem van Michael L. McDonough. Het scenario, dat leentjebuur gespeeld heeft bij de HOME ALONE reeks, is van regisseur Hendershot. Het camerawerk is van T.C. Christensen.

Seasons Of The Heart

1993 | Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1993. Familiefilm van T.C. Christensen. Met o.a. Leigh Lombardi en Sam Hennings.

Een echtpaar dat twee dochtertjes verloren is, adopteert een jongetje. Zijn stiefmoeder vergelijkt hem voortdurend met haar eigen kindertjes, wat niet eerlijk is en waardoor het ventje niets goed kan doen. Haar man is een stuk aardiger, maar moet wijken als zijn vrouw erop aandringt dat het joch uit hun leven moet verdwijnen. Gelukkig geschiedt er op kerstavond een wonder, want aangenomen kinderen zijn tenslotte toch geen huisdieren. Ex- cameraman Christensen doopte de film in een brok goedkoop sentiment dat hij voorzag van een prachtige Amerikaanse verpakking, maar het resultaat is en blijft een lege huls.

The Dream Machine

1990 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Komedie van Lyman Dayton. Met o.a. Corey Haim, Bill Glasmann, Jeremy Slate, Randall England en Tracy Fraim.

Vlotte student Haim, die slechts droomt van mooie meiden en auto's, krijgt een zilverkleurige Porsche cadeau. In de kofferruimte zit echter een lijk verborgen dat de moordenaar definitief wil laten verdwijnen. In Utah gedraaide kloon van RISKY BUSINESS, geschreven door Eric Hendershot. Lewis ziet er ook uit als een echte droommeid.

On Our Own

1988 | Familiefilm

Verenigde Staten 1988. Familiefilm van F.T. Pavlov. Met o.a. Leigh Lombardi, Sam Hennings, Scott Warner, Amy Allred en Tom Dayton.

Vier kinderen in Californië komen alleen te staan na de dood van hun moeder. Hun vader had het gezin al lang geleden verlaten. De autoriteiten dreigen hun onder te brengen in pleeggezinnen, maar de kinderen willen bij elkaar blijven. Ze slaan op de vlucht en willen hun oom in Arizona bezoeken. Na heel wat verwikkelingen loopt het goed met hen af. Onderhoudende, hartverwarmende, maar zeer voorspelbare film. Eric Hendershot en producent Lyman Dayton schreven het scenario naar Dayton's verhaal. T.C. Christensen stond achter de camera.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer T.C. Christensen op televisie komt.

Reageer