Jeff Davis is acteur en componist.
Er zijn 10 films gevonden.

Passion's Desire

1999 | Thriller

Verenigde Staten 1999. Thriller van Mike Sedan. Met o.a. Jeff Davis, Amy Lindsay, Lisa Comshaw en Charlotte Griffin.

De succesvolle uitgever Mark lijkt een perfect leven te leiden. Zijn vriendin Cindy is ontzettend goed in bed en hij heeft een beeldschone huisgenote. Als zijn ex-verloofde Donna ook weer in zijn leven komt en hun relatie opnieuw wil opbouwen, weet Mark niet voor welke vrouw hij moet kiezen

Sex Files: Pleasure World

1998 | Komedie, Sciencefiction, Erotiek

Verenigde Staten 1998. Komedie van Rene Effie en Renee Elfie. Met o.a. Jeff Davis, Lesley Lindsey, Alexandra Harlan, Robert M. Shaw en Cheryl Dent.

Een serie ongewone vertellingen waarin het sensuele wordt verenigd met het bovennatuurlijke en erotiek hand-in-hand gaat met het onverklaarbare

Restless souls

1998 | Erotiek

Verenigde Staten 1998. Erotiek van Debra Black. Met o.a. Lesley Lindsay, Gino Buick, Ravanelle Richardson en Jeff Davis.

In een geheim dossier staan onverklaarbare erotische verhalen opgetekend met betrekking tot de wereld van de wetenschap en het bovennatuurlijke

The sex files: Restless souls

1993 | Erotiek

Verenigde Staten 1993. Erotiek van Alain Siritzky. Met o.a. Lesley Lindsay, Ravanelle Richardson en Jeff Davis.

Een pasgetrouwd stel moet hun huwelijksnacht doorbrengen in een verlaten huis. Ze beleven een aantal bovennatuurlijke seksuele ervaringen, totdat de bruid ontvoerd wordt door een onbekend wezen. Het team onderzoekers dat haar probeert terug te vinden krijgt zelf te maken met seksuele geesten

Treasure of San Teresa

1959 | Actiefilm

Duitsland/Verenigd Koninkrijk 1959. Actiefilm van Alvin Rakoff. Met o.a. Dawn Addams, Nadine Tallier en Eddie Constantine.

Tweede speelfilm van een 21-jarige Alvin Rakoff is een verdekt afkooksel van The treasure of the Sierra Madre (1948), dé film over 's mens begeerte en hebzucht. Geen memorabele monologen in Rakoffs versie maar wel volop intrige als ex-OSS-agent Eddie Constantine na WO II in Tsjecho-Slowakije op zoek gaat naar de juwelen die hij verborg voor een Duitse generaal. (VM/VPRO Gids)

The Treasure of San Teresa

1959 | Misdaad, Actiefilm

Frankrijk/Verenigd Koninkrijk/Duitsland 1959. Misdaad van Alvin Rakoff. Met o.a. Christopher Lee, Eddie Constantine, Dawn Addams, Nadine Tallier en Marius Goring.

Een Duitse generaalsdochter, aan lager wal geraakt als call girl, maakt aanspraak op een juwelenerfenis, die de criminelen uit haar milieu haar afhandig proberen te maken. Een OSS-agent komt haar te hulp en redt haar ook nog uit het leven. Deze internationale Eddie-film heeft een wat degelijker uitgewerkt scenario dan gewoonlijk, maar de gebruikelijke pikante toespelingen en ironisch aangedikte knokpartijen doen in deze context nogal misplaatst aan. Ondanks bekwame fotografie middelmatig uitgevallen.

L' Homme et l'enfant

1956 | Misdaad, Actiefilm

Italië/Frankrijk 1956. Misdaad van Raoul André. Met o.a. Eddie Constantine, Juliette Gréco, Folco Lulli, Grégoire Aslain en Michèle Philippe.

Een Amerikaanse oud-strijder is directeur van een Franse cosmetica-fabriek. Na de ontvoering van zijn pleegdochtertje ontdekt hij, dat met zijn parfum verdovende middelen worden meegesmokkeld en komt hij ook nog een handel in blanke slavinnen op het spoor. Deze Eddie-film begint serieuzer dan gewoonlijk en geeft hem vaderliefde als de voornaamste motivatie, maar komt al gauw uit bij de standaardformule vol knokpartijen. Als zodanig iets onderhoudender dan gemiddeld, al toont Gréco weinig animo als femme fatale.

Je suis un sentimental

1955 | Actiefilm, Komedie, Misdaad, Thriller

Italië/Frankrijk 1955. Actiefilm van John Berry. Met o.a. Eddie Constantine, Bella Darvi, Walter Chiari, Cosetta Greco en Olivier Hussenot.

Een journalist wordt door zijn hoofdredacteur te hulp geroepen om de moord op diens minnares op te lossen. Een van de aardiger Eddie-films, zowel door de vaardige regie als door het niet al te gezocht scenario - waardoor het gebrek aan echte vondsten en fantasie niet storen - maar de ironie en de knokpartijen zijn volgens standaardrecept, evenals de uitdagende dames. Het scenario is geschreven door Lee Gold, Tamar Hovey en John Berry. Het camerawerk is van Jacques Lemare.

Ça va barder

1954 | Avonturenfilm

Frankrijk 1954. Avonturenfilm van John Berry. Met o.a. Eddie Constantine, May Britt, Jean Danet, Jean Carmet en Monique Van Vooren.

Avonturier moet van reder wapensmokkel ophelderen, maar de opdrachtgever blijkt zelf de smokkelaar te zijn en wil hem uit de weg ruimen. Vroege Eddie-film is met meer zorgvuldigheid en vaart gemaakt dan veel latere. Verhaal laat zich nauwelijks volgen en is alleen alibi voor knokpartijen en ontmoetingen met mooie dames.

Votre dévoué Blake

1954 | Actiefilm, Thriller

Frankrijk 1954. Actiefilm van Jean Laviron. Met o.a. Eddie Constantine, Danielle Godet, Colette Déréal, Gil Delamaire en Robert Hirsch.

Een Amerikaanse piloot helpt mee de onschuld te bewijzen van een filmster die van moord op een collega wordt beschuldigd. Een Peter Cheney-verfilming volgens het gebruikelijke Constantine- stramien, met parodistische overdrijving, meer vlot dan dynamisch gefilmd.