Akira Kobayashi

Acteur, Componist

Akira Kobayashi is acteur en componist.
Er zijn 9 films gevonden.

Skip Race

1999 |

Japan 1999. Okazaki Dai. Met o.a. Eriko Yamamura, Kasumi Yoshida en Kyochi Kawaguchi.

Skinless Night

1991 | Erotiek

Japan 1991. Erotiek van Rokuro Mochizuki. Met o.a. Kin Ishikawa, Yasuko Yagami, Aya Katsuragi, Masahiro Sato en Sabu Kawahara.

Bij gebrek aan een echt scenario hebben de makers het platgetreden pad van de `alternatieve porno-film` willen bewandelen: een regisseur van dergelijk werk probeert tussen de vlezige plaatjes en de hijg-sc[KA2]enes een love-story te filmen, maar krijgt daarover ruzie met zijn financiers. Dit pseudo sekswerkje is slechts geschikt voor videorecorderbezitters, die in vlot tempo de erotische stukjes (v.n.l. leer- en lingerie fetisjisme) willen opzuigen. En dat was nu precies de bedoeling van de producenten. De titel staat in het land van oorsprong ook bekend als een bekend condoom-merk. Nobuyuki Saito flanste samen met de regisseur het script inelkaar en Mashai Endo gluurde door de lens van de camera.

Bakuha Sanbyo Mae

1969 | Misdaad

Japan 1969. Misdaad van Tan Ida. Met o.a. Akira Kobayashi, Kazuo Kitamura, Hideki Takahashi en Asao Uchida.

Als WO II afgelopen is, ontstaan er verschillende intriges rondom gesmokkelde juwelen. Een Japanse thriller zonder bijzondere kenmerken, behalve de goede sfeer.

Oreni Sawaruto Abunaize

1967 | Avonturenfilm, Sciencefiction

Japan 1967. Avonturenfilm van Yasuharu Hasebe. Met o.a. Akira Kobayashi, Chieko Matsubara, Akemi Kita en Mieko Nishio.

Een jonge fotograaf, die net uit Vietnam terug is, komt in aanraking met een groep meisjes die jacht maken op een schat. Een grappige, curieuze film met veel uiteenlopende idee├źn die op schaamteloze wijze ontleend zijn aan James Bond-films.

Yaro ni Kokkyo wa Nai

1966 | Thriller, Misdaad

Japan 1966. Thriller van Yasushi Nakahira. Met o.a. Akira Kobayashi, Yasushi Suzuki, Misa Hirose en Angel Asaoka.

Een Japanse Interpol-agent komt in Tokio in contact met een stripteaseuse die betrokken is bij de dubbele moord op twee van haar collega's in Bangkok. Een Japanse thriller zonder eigen sfeer en karakter en een mislukte navolging van enkele grote Amerikaanse voorbeelden in het genre.

Nagaremono no Mure

1966 | Misdaad

Japan 1966. Misdaad van Haruyasu Noguchi. Met o.a. Akira Kobayashi, Joe Shishido, Ryoji Hayama en Akio Kato.

Een huurmoordenaar mengt zich tussen twee vechtende bendes. Een typische Yakuza-film met elementen van RED HARVEST, YOJIMBO, PER UN PUGNO DI DOLLARI. Behoort tot de bloeitijd van de Japanse misdaadfilm.

Kanto Yukyoden

1964 | Misdaad

Japan 1964. Misdaad van Akinori Matsuo. Met o.a. Akira Kobayashi, Joe Shishido, Chieko Matsubara en Shiro Osaka.

In het vooroorlogse Japan leert een delinquent, die net uit de gevangenis komt, de clandestiene gokkerswereld kennen. Een misdaadfilm die ondanks een zekere uitstraling duidelijk minder is dan soortgelijke Amerikaanse films.

Sasurai

1963 | Romantiek

Japan 1963. Romantiek van Hiroshi Noguchi. Met o.a. Akira Kobayashi, Chieko Matsubara, Daizaburo Hirata, Tadao Sawamoto en Takamaru Sasaki.

Een trapeze-artiest, verbitterd door de dood van zijn collega, stopt ermee. Maar hij gaat al snel terug naar het slappe koord; er doen zich echter emotionele verwikkelingen voor. Een zwakke en nogal lachwekkende Japanse imitatie van het succes van Carol Reeds TRAPEZE.

Harukanaru Kuni no Uta

1963 | Drama, Musical

Japan 1963. Drama van Takashi Nomura. Met o.a. Akira Kobayashi, Yuji Kodaka, Akio Muto, Tadao Sawamoto en Ryo Ono.

De wensdroom van een jonge trompettiste om een muzikale groep op te richten wordt vervuld. Ze leert een jongeman kennen die drugsdealer is. Een populair Amerikaans genre in Japanse stijl, dat ondanks de mimicry-achtige manier een eigen, bijzondere sfeer weet op te roepen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Akira Kobayashi op televisie komt.

Reageer