Rosa Fumetto

Acteur

Rosa Fumetto is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Cartoline Italiane

1987 | Experimenteel

Italië 1987. Experimenteel van Meme Perlini. Met o.a. Geneviève Page, Lindsay Kemp, Cristiana Borghi, David Brandon en Stefano Davanzati.

Een intelligent en soms roerend produkt van Perlini's avant-gardistische toneel, met knappe vertolkingen van Genevieve Page en de sympathieke clown Lindsay Kemp. De film gaat over een jonge vrouw die zich voordoet als actrice om toegang te krijgen tot een pension dat wordt geleid door een legendarische ster van het toneel. Het pension is eigenlijk een vermomd theater dat wordt bevolkt door allerhande acteurs. Af en toe vervalt de film in herhalingen, maar al met al is het een interessant werk. Ook bekend als ITALIAN POSTCARDS.

Pover'ammore

1982 | Drama

Italië 1982. Drama van Vicenzo Salviani. Met o.a. Luc Merenda, Lina Polito, Rosa Fumetto en Carmelo Zappulla.

Een Siciliaan, werkzaam in Noord-Italië, is populair onder zijn collega's en zijn vrouw houdt veel van hem. Tijdens een reisje ontmoet hij een jong meisje en hij wordt hals over kop verliefd op haar. Zijn serene leventje valt uiteen.

Italian boys - liberate la scimmia

1982 | Muziek

Italië 1982. Muziek van Umberto Smalia. Met o.a. Umberto Smalia, Franco Oppini, Rosa Fumetto en Patrizia Pellegrino.

Smalia en Oppini zijn omroepers en deejees bij twee concurrerende radiostations. Op een dag wordt er een wedstrijd georganiseerd waarbij zij zeer betrokken blijken te zijn. Ze concentreren zich volledig op het winnen van de muziekwedstrijd om zodoende jonge luisteraars te winnen voor hun respectievelijke stations. De prijs voor de winnaar is geld en een gloednieuwe auto. Heel veel grappen en grollen die moeilijk te begrijpen zijn voor niet Italianen.

La vedova del trullo

1979 | Erotiek, Romantiek

Italië 1979. Erotiek van Franco Bottari. Met o.a. Rosa Fumetto, Renzo Montagnani en Mario Carotenuto.

Een onbeduidende film over een sexy weduwe van een ijsbereider, die iedereen het hoofd op hol doet slaan in een klein Italiaans dorpje. Zelfs het hart van de pastoor klopt sneller, maar ze geraakt weer op het rechte pad als ze met een archeoloog hertrouwt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rosa Fumetto op televisie komt.

Reageer