Marie-Claude Violet

Acteur

Marie-Claude Violet is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Phallus Story

1983 | Erotiek

Frankrijk 1983. Erotiek van Henri Sala. Met o.a. Cathy Stewart, Jean-Louis Vattier, Dominique Irissou, Alban Ceray en Marie-Claude Violet.

Verscheidene seksuele activiteiten, vermengd met pogingen tot oplichting tegen het decor van een kasteel. Haalt net de 55 minuten, maar dat is al te veel.

Lèvres gloutonnes

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Richard Stephan. Met o.a. Jacques Marbeuf, Diane Dubois, Lucie Doll, Dominique Aveline en Richard Allan.

Een miskende film waar de regisseur niets meer van af wil weten omdat hij sindsdien hogerop is gekomen. Jammer omdat het hier gaat om een ongewone, verrassende mengeling van harde porno en spookachtige sfeer die goed benut is op basis van een conventioneel schema: een acteur viert het feit dat hij een grote filmrol heeft gekregen. Verzorgde muziek en enkele overrompelende scènes zoals het vuurwerk midden in de winter dat melancholisch aandoet.

Nous deux, on ne pense qu'à ça

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van Paul Martin. Met o.a. Richard Allan, Guy Royer, Marie-Claude Violet, Cyril Val en Cathy Stewart.

Een hermontage van de film CUISSES EN DELIRE.

Les Nuits d'une femme

1979 | Erotiek, Romantiek

Frankrijk 1979. Erotiek van Daniel Treda. Met o.a. Marie-Claude Violet, Guy Royer, Monique Carrère, Gérard St-Denis en Morgane.

Verlaten door een echtgenoot die nooit thuis is, verkleedt een jonge vrouw zich als man om 's nachts op Pigalle te lopen. Een man volgt haar telkens. Ze ontdekt dat het háár man is, die haar verklaart: 'Ik wil je graag plezier doen. Ik houd van hersenschimmen' en de film houdt plotseling op met deze woorden. Een vreemd werk, esthetisch goed uitgewerkt en zelfs niet erotisch, dat jaren nodig heeft gehad om zijn weg in de Parijse zalen te vinden. De flash-backs en andere fabelachtigheden dragen bij aan de goede schildering van verveling en eenzaamheid.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marie-Claude Violet op televisie komt.

Reageer