Ryûnosuke Kamiki

1993 Acteur

Ryûnosuke Kamiki (1993) is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Your Name

2017 | Animatie, Drama, Fantasy

Japan 2017. Animatie van Makoto Shinkai. Met o.a. Ryûnosuke Kamiki, Mone Kamishiraishi, Ryô Narita en Aoi Yûki.

Dorpsmeisje Mitsuha wenst zich een meeslepend leven in Tokio. Die droom wordt werkelijkheid als ze op een dag ontwaakt in het lichaam van stadsjongen Taki (en hij in het hare). De volgende morgen is alles weer als vanouds, maar de lichaamsverwisseling blijkt niet eenmalig te zijn. Gaandeweg leren de twee met elkaar te communiceren en gaan ze op zoek naar elkaar, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Onweerstaanbaar romantische en prachtig getekende variatie op de klassieke body swap-film, die wereldwijd uitgroeide tot een van de meest succesvolle Japanse (animatie)films aller tijden.

Dai-Nihonjin

2007 | Drama, Komedie, Sciencefiction

Japan 2007. Drama van Hitoshi Matsumoto. Met o.a. Tomoji Hasegawa, Ua, Taichi Yazaki, Hitoshi Matsumoto en Ryûnosuke Kamiki.

De verloederde veertiger Masaru Daisatâ (regisseur Matsumoto zelf) vult de dagen met lanterfanten, tot hij wordt opgeroepen. Dan laat hij zich in een fabriek transformeren tot Dai-Nihonjin, de Grote Japanner, een metershoge geweldenaar die het - live op tv - opneemt tegen gigantische monsters (die doen denken aan Godzilla, Power Rangers en Terry Gilliams Monty Python-animaties). Tussendoor houdt zijn verveelde agente zijn zorgwekkend dalende populariteit in de gaten. De bij vlagen bijzonder geestige, maar wel ontzettend vreemde Japanse monsterfilm werd in 2007 vertoond tijdens het Quinzaine des Réalisateurs-programma in Cannes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ryûnosuke Kamiki op televisie komt.

Reageer