Sheila Sullivan

Acteur

Sheila Sullivan is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Last Hours Before Morning

1975 | Misdaad

Verenigde Staten 1975. Misdaad van Joseph Hardy. Met o.a. Ed Lauter, Thalmus Rasulala, George Murdock, Sheila Sullivan en Rhonda Fleming.

Hollywood 1946. Na zijn carrière bij de politie, waaraan een einde kwam door zijn grote mond en zijn gebrek aan eerbied voor de reglementen, werd Lauter privé-detective. Hij wordt veel gevraagd, meestal om kleine misdadigers in de kraag te grijpen. Nu heeft hij echter twee belangrijke zaken op te lossen: de moord op een arrogante speler en een juwelendiefstal in de hippe wereld van filmsterren. Een leuke film noir met heel wat bekende gastvedetten. Lauter speelt zijn rol zeer levendig en de sfeer van het naoorlogse Hollywood wordt uitstekend weergegeven. Robert Garland en George Yanok schreven het scenario voor deze pilot-film, die nooit tot serie leidde. Schitterende nostalgische fotografie in overwegend bruin van Gene Polito.

Houston, We've Got a Problem

1974 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1974. Sciencefiction van Lawrence Doheny. Met o.a. Robert Culp, Clu Gulager, Sandra Dee, Gary Collins en Ed Nelson.

Een verhaal over de (fictieve) noodlottige vlucht van de Apollo-13 en het traumatische effect dat de explosie in het ruimteschip heeft op de vluchtleiders. Flauwekul, verweven met levensechte tragedie. Scenario van Dick Nelson.

Hickey and Boggs

1972 | Misdaad, Actiefilm, Mysterie

Verenigde Staten 1972. Misdaad van Robert Culp. Met o.a. Bill Cosby, Robert Culp, Rosalind Cash, Sheila Sullivan en Isabel Sanford.

Privé-detectives Cosby en Culp stuiten op grote moeilijkheden met de politie als zij een meisje trachten op te sporen, waarvan aangenomen wordt dat ze weggelopen is. Ze komen telkens letterlijk op een dood spoor terecht. Actie, spanning van het team dat later de geschiedenis in zou gaan met hun succesvolle serie I Spy. Het scenario is van Walter Hill, het camerawerk is van Wilmer Butler.

Hickey & Boggs

1972 | Thriller, Drama

Verenigde Staten 1972. Thriller van Robert Culp. Met o.a. Ta-Ronce Allen, Isabel Sanford, Sheila Sullivan, Bill Cosby en Robert Culp.

Al Hickey en Frank Boggs zijn privé-detectives in Los Angeles. Wanneer Quemando een bank overvalt en zijn vrouw Mary Jane er met vierhonderdduizend dollar vandoor gaat, nemen Hickey en Boggs de opdracht om haar te vinden met beide handen aan. Opvallend is echter het hoge honorarium dat wordt geboden. Tijdens hun zoekactie naar Mary Jane stuiten ze dan ook op de maffia

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sheila Sullivan op televisie komt.

Reageer