Jean Lafleur

Regisseur, Editor

Jean Lafleur is regisseur en editor.
Er zijn 5 films gevonden.

Tigress Of Siberia Ilsa

1977 | Actiefilm

1977. Actiefilm van Jean Lafleur.

Rabid

1977 | Horror

Canada 1977. Horror van David Cronenberg. Met o.a. Marilyn Chambers, Frank Moore, Joe Silver, Patricia Gage en Susan Roman.

Motorrijdster Chambers ondergaat na een ongeluk plastische chirurgie en ontwikkelt een onverzadigbare hunkering naar menselijk bloed. Goed in zijn soort; goed geregisseerd door cultfavoriet Cronenberg. Pornoster Chambers doet hier haar kleren uit, maar meer ook niet. Ook bekend als RAGE.

Ilsa, Tigress of Siberia

1977 | Erotiek, Drama

Canada 1977. Erotiek van Jean Lafleur. Met o.a. Dyanne Thorne, Tony Angelo, Terry Doady, Michel Morin en Jean-Guy Latour.

De derde aflevering uit de onsmakelijke ILSA-serie, waarin de rondborstige kolonel met strakke hand het bevel voert over een Siberisch strafkamp, geholpen door Kozakken. Ze heeft de illustere bijnaam van de `tijgerin` verworven. Ze zondert [KA1]e[KA1]en gevangene uit voor haar sadistische genoegens. Na Stalins dood steekt ze het kamp in brand en vertrekt ze haastig naar Canada, waar ze carri[KA2]ere maakt als bordeelhoudster. Alle kampbewoners van de Goelag zijn omgekomen behalve haar slachtoffer. In haar nieuwe Canadese stad weet ze de locale mafia uit te schakelen en ze is heer en meester over de onderwereld. Het verleden haalt haar tenslotte in als Russen (w.o. haar gekwelde slachtoffer) voor een ijshockeywedstrijd naar Montréal komen en gaan ontspannen in haar privéclub waar haar vernederde ex-gevange wraak neemt. Een bloederige en sadistische, maar in technisch opzicht zeker geen slechte film.

The Mystery of the Million Dollar Hockey Puck

1975 | Familiefilm, Misdaad

Canada 1975. Familiefilm van Jean Lafleur. Met o.a. Michael McDonald, Angèle Knight, Jean-Louis Milette en Kurt Schiegl.

Pierre en zijn zusje Catou volgen een bende die een grote overval heeft gepleegd. De boeven zijn niet al te slim, maar de oude dame die de leiding heeft is een sterkere tegenstandster. De buit zit overigens in een scheenbeschermer. Leuk en spannend voor de kinderen.

Mystery Of The Million Dollar Hockey Pu

1975 | Familiefilm

Canada 1975. Familiefilm van Jean Lafleur. Met o.a. Kurt Schiegl, Jean-Louis Milette, Angele Knight, Michael Macdonald en Montreal Canadiens.

Pierre en zijn zusje Catou volgen een bende die een grote overval heeft gepleegd. De boeven zijn niet al te slim, maar de oude dame die de leiding heeft is een sterkere tegenstandster. De buit zit overigens in een scheenbeschermer. Leuk en spannend voor de kinderen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jean Lafleur op televisie komt.

Reageer