Robert Marius

Acteur

Robert Marius is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Fist of Glory

1991 | Actiefilm

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Jo Mari Avellana. Met o.a. Dale 'Apollo' Cook, Maurice Smith, Robert Marius, Eric Hahn en Bob Larson.

Het verhaaltje van regisseur Avellana is ondergeschikt gemaakt aan de vechtduels met de wereldkampioenen kickboksen Cook en Smith, in de film gabbers, een Amerikaanse luitenant en sergeant die in Vietnamese achterbuurten als kickboksers strijd tegen leven en dood leveren. Oorspronkelijke titel FIST OF GLORY werd op video DEATH CAGE.

Driving Force

1989 | Actiefilm, Sciencefiction

Filipijnen/Australiƫ 1989. Actiefilm van Andrew Prowse. Met o.a. Sam Jones, Catherine Bach, Don Swayze, Stefanie Mason en Angel Cook.

Australisch vluggertje, gesitueerd in een nabije toekomst, rond truckers met verlaten snelwegen als territorium voor gangsters. Macho nonsense voor weinig eisende kijkers met o.a. Swayze (broertje van de bekendere Patrick) als de maniakale schoft, die bovendien aan een ongeneeslijke kwaal lijdt. Zelfs de fans van dit genre zullen het stuntwerk minderwaardig vinden: een dummy blijft b.v. duidelijk zichtbaar tijdens [KA1]e[KA1]en van de vele botsingen. Subplot met sentimenteel aanhangsel (het enige wat de held Jones op de been houdt is zijn dochtertje) krijgt ook een nul op het rekest.

Assault Platoon

1988 | Actiefilm

Filipijnen 1988. Actiefilm van Antonio Reyes. Met o.a. Robert Marius, George Soethe, Jeff Griffith, Victoria Bierschbach en Bernard Higgins.

Het bekende verhaaltje over een viertal krijgsgevangen Amerikaanse piloten, die gered moeten worden uit de klauwen van de Viet-Cong. De CIA stuurt een soort Rambo op ze af: dodelijke Marius. Jerry Tirazona schreef het scenario en Rey De Leon schoot de plaatjes in de Filipijnse hitte.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Marius op televisie komt.

Reageer