Conrad Phillips: cast.
Er zijn 12 films gevonden.

The Murder Game

1966 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1966. Misdaad van Sidney Salkow. Met o.a. Ken Scott, Marla Landi, Trader Faulkner, Conrad Phillips en Gerald Sim.

Moord en chantage in een routineus drama over een vrouw die haar echtgenoot verlaat, haar naam verandert en opnieuw trouwt.

The Durant Affair

1962 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1962. Drama van Godfrey Grayson. Met o.a. Jane Griffiths, Conrad Phillips, Nigel Green, Simon Lack en Jane Griffith.

Week melodrama dat zich afspeelt in de rechtszaal.

Dead Man's Evidence

1962 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1962. Thriller van Francis Searle. Met o.a. Conrad Phillips, Jane Griffiths, Veronica Hurst, Ryck Rydon en Godfrey Quigley.

Als de Koude Oorlog op zijn hoogtepunt is met de Cubaanse raketcrisis, spoelt op een Iers strand het lijk aan van een kikvorsman. Het is Fallon (Rydon), die overgelopen was naar de communisten. Geheimagent David Baxter (Phillips) van MI7 wordt erbij geroepen, maar het blijkt geen simpele spionagezaak te zijn. Praterige, maar typische Britse B-film die als niet al te lange second feature de bioscoopbezoeker tevreden moest houden met een mystery-intrige. Het scenario is van Gordon Wellesley en Arthur La Bern naar het verhaal van laatstgenoemde. Het camerawerk is van Ken Hodges. Geproduceerd door regisseur Searle en medehoofdrol Rydon.

A Guy Called Caesar

1962 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1962. Misdaad van Frank Marshall. Met o.a. Conrad Phillips, George Moon, Phillip O'Flynn en Maureen Toal.

Slordige vertelling over gangsters die zich uitleven in Engeland, waarbij de onvermijdelijke krachtmeting met de politie niet ontbreekt.

The Secret Partner

1961 | Mysterie, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1961. Mysterie van Basil Dearden. Met o.a. Stewart Granger, Haya Harareet, Bernard Lee, Conrad Phillips en Norman Bird.

Mysterieverhaal met veel sfeer en vaart over iemand die een ingenieus plan wil uitvoeren en daarbij van een overval wordt beschuldigd. Het scenario is van David Pursall en Jack Seddon. Harry Waxman bemande de camera.

The Fourth Square

1961 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1961. Misdaad van Allan Davis. Met o.a. Conrad Phillips, Natasha Parry, Delphi Lawrence, Paul Daneman en Miriam Karlin.

Een niets ontziende dief heeft zijn zinnen gezet op een set juwelen die een zakenman aan diverse vriendinnen heeft geschonken. Een nogal ingewikkelde Edgar Wallace-thriller. Goedkoop gemaakt maar energiek geregisseerd.

Shadow of the Cat

1961 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1961. Horror van John Gilling. Met o.a. Barbara Shelley, André Morell, William Lucas, Richard Warner en Freda Jackson.

Een spannende horrorfilm over een poes die de moord op haar vrouwtje wreekt.

Witness in the Dark

1959 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1959. Thriller van Wolf Rilla. Met o.a. Patricia Dainton, Conrad Phillips, Madge Ryan, Nigel Green en Enid Lorimer.

Een ongebruikelijke thriller waarin een moordenaar een blind meisje uit de weg wil ruimen omdat zij getuige was van een misdaad.

The Invisible Man: Shadow Bomb

1959 | Sciencefiction, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1959. Sciencefiction van Peter Maxwell. Met o.a. Anthony Bushell, Conrad Phillips, Jennifer Jayne, Walter Gotell en Ian Hendry.

In opdracht van zijn goede vriend Capt. Barry Finch (Phillips) ontwikkelde Peter Brady een bom, die gevoelig is voor de concentratie van het licht. Geplaatst in het zonlicht ontploft de bom als er een wolk voor de zon glijdt. Bij een demonstratie voor generaal Martin (Bushell) raakt Finch beklemd in de put, waarin hij de bom op scherp heeft gesteld. Het is onmogelijk hem te helpen zonder een schaduw op de bom te werpen. De enige die hem kan redden, is de onzichtbare Peter Brady. De misdaad heeft plaatsgemaakt voor echte suspense. Een verademing na de bloedarmoede waaraan de reeks was gaan lijden. De stem van de onzichtbare Brady is van Tim Turner. Het scenario is van Tony O`Grady en Ian Stuart Black, naar een verhaal van O`Grady (alias Brian Clemens). Het camerawerk is van Brendan Stafford. Aflevering 25 van 39.

The Desperate Man

1959 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1959. Misdaad van Peter Maxwell. Met o.a. Jill Ireland, Conrad Phillips, William Hartnell en Charles Gray.

Vervelend verhaal over reporter Phillips en zijn vriendin (Ireland) die een boef in Sussex achtervolgen; alleen de fotografie is de moeite waard.

The Last Page

1952 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1952. Thriller van Terence Fisher. Met o.a. Spencer, George Brent, Marguerite Chapman, Diana Dors en Raymond Huntley.

Verzorgde thriller met Brent als boekhandelaar, die op onhandige manier gechanteerd wordt door een van zijn medewerksters, gespeeld door Dors. Wanneer Dors door haar vriend vermoord wordt, is Brent verdachte nummer één. Opgejaagd door de politie en verraden door zijn collega's, kan hij alleen rekenen op hulp van Chapman om de ware moordenaar te ontmaskeren. Uitstekend spel en een goede montage maken van dit melodrama een spannende misdaadfilm. Frederick Knott bewerkte het toneelstuk van James Hadley Chase. Let echter wel op dat u de Britse versie te zien krijgt! De Amerikaanse versie duurt 78m. Ook bekend als MANBAIT.

Mantrap

1952 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1952. Misdaad van Terence Fisher. Met o.a. Paul Henreid, Lois Maxwell, Kieron Moore, Hugh Sinclair en Lloyd Lamble.

Henreid is Hugo Bishop een spitse priv[KA1]edetective die ingeschakeld wordt als de gestoorde kunstenaar en veroordeelde moordenaar Mervyn Speight (Moore) uitbreekt. Zowel zijn vrouw (Maxwell) en haar werkgever Maurice Jerrard (Sinclair), de uitgever van een stel tijdschriften, maken zich zorgen over de uitbraak. De een met reden en de ander zonder, zoals later zal blijken. Hugo Bishop spoort Mervyn op - op de plaats van de misdaad - en besluit na zijn verhaal gehoord te hebben hem te helpen omdat hij gelooft in zijn onschuld. Na ruim een uur heen- en-weer-gedoe lukt het om Maurice Jerrard als de ware dader te ontmaskeren op de oorspronkelijke plaats van de misdaad, een bomkrater in de Londense city. Redelijke tamme film met acteurs van naam in onbeduidend scenario van van Paul Tabori die daarvoor het boek van Elleston Trevor Queen in Danger bewerkte. Reginald Wyer tekende voor de fotografie. Het was de tweede van vier films die Fisher dat jaar regisseerde. Interessant om de City van Londen van vlak na WO II op het scherm te zien. Ook bekend als MAN IN HIDING.