Gérard is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Homologues ou la soif du mâle

1977 | Erotiek

Frankrijk 1977. Erotiek van Jacques Scandelari (Marvin Merkins). Met o.a. Gérard, Gino, Johnny, Ludo en Jean-Pierre.

Een homofiele detective zoekt een misdadiger, en dat is een voorwendsel om alle mogelijke experimenten die men in de homoscene uitvoert, te laten zien. Uit het feit dat de censuur maar 42 meter heeft weggeknipt, blijkt al dat het tamelijk softe porno is.

Copla Maestro al servizio di sua maestra britannica

1966 | Thriller

Italië 1966. Thriller van Michele Lupo. Met o.a. Richard Harrison, Adolfo Celli, Margeret Lee, Gérard en Tichy Antonio.

Een toneelspeler, die lange tijd geen werk heeft gehad krijgt een super-gage voor vier uurtjes werk aangeboden. Zijn rol is iemands dubbelganger te spelen en zo ongewild medeplichtig te worden van een diamantenroof. Het pakt voor de aanvankelijk zeer succesvolle misdadigers geheel anders uit. Het spaghetti-antwoord op James Bond, voorspelbaar, maar onderhoudend.

Pour le maillot jaune

1939 | Romantiek, Sportfilm

Frankrijk 1939. Romantiek van Jean Stelli. Met o.a. Meg Lemonnier, Gilberte Joney, Albert Préjean, René Génin en Robert Arnoux.

Het verhaal is gauw verteld: een wielrenner, een voormalig kampioen die favoriet is voor de Ronde van Frankrijk, verspeelt door een verkeerde tactiek tijdens een etappe van de tour kostbare minuten en raakt achterop. Hij raakt ontmoedigd door de aangedikte verhalen in de krant van een jonge verslaggeefster, die nog een groentje is en de 'tour' voor het eerst doet. Hij wil opgeven, maar vermant zich en loopt tijdens de loodzware bergetappes minuut na minuut zijn achterstand in en wint de gele trui. Hoewel hij geen touroverwinnaar wordt, verovert hij wel het hart van de jonge journaliste. Voor ware liefhebbers van de Tour de France een tractatie en een unieke film, waarin de echte coureurs van 1939 te zien zijn: Pierre Ferval, Brutus, Braval, Clémenceau, Costia, Max Dalban, Davys, Geo Leroy, Jules Rossi, Robert Brunet, Zanus, Wyard, Fernandez Dhuez, Maffret en Deros. Het scenario is van Jean Leuillot die schreef voor het blad L'Auto, Maurice Goddet en Jean Antoine. De dialogen zijn van Michel Duran en de fotografie is van Léonce-Henri Burel, Henri Tiquet, Henri Janvier, Pierre Montazel en Roger Dormoy.