Isabela Monteiro de Castro

Editor

Isabela Monteiro de Castro is editor.
Er zijn 2 films gevonden.

Desde allá

2015 | Drama

Venezuela/Mexico 2015. Drama van Lorenzo Vigas. Met o.a. Alfredo Castro, Luis Silva, Jericó Montilla en Catherina Cardozo.

Gereserveerde vijftiger Armando (Castro) neemt graag jongens mee naar huis om in ruil voor geld naar ze te kijken terwijl hij zichzelf bevredigt. In straatschoffie Elder (Silva) vergist hij zich: de jongen slaat en berooft hem. Desondanks ontstaat er een complexe band tussen de twee. Debuterend regisseur Lorenzo Vigas uit Venezuela maakte een film over afstand die de kijker zelf ook (te veel) op afstand houdt. Wel blijft het verhaal (mede geschreven door 21 Grams-scenarist Guillermo Arriaga) continu intrigeren omdat er veel aan de verbeelding wordt overgelaten. Camerawerk en hoofdrolspelers zijn subliem. Bekroond met de Gouden Leeuw in Venetië.

Suely in the Sky

2006 | Drama

Brazilië/Duitsland/Portugal/Frankrijk 2006. Drama van Karim Ainouz. Met o.a. Hermila Guedes, Maria Menezes en Zezita Matos.

In het broeierig warme stadje Iguatu in het noordoosten van Brazilië wordt hard gewerkt, hard geluierd en vooral hard nagedacht over een manier om te vertrekken. Knappe twintiger Hermila (Guedes) combineert de drie activiteiten door zichzelf middels een loterij te verkopen voor een nachtje passie. Filmmaker Ainouz, zelf ontsproten uit de onderhavige regio, houdt het gemoedelijk en vervalt niet in de conventie van de zedenschets waarin de vrije vrouw wordt verstoten door familie en vrienden. Een plezierig schouwspel met los acteerwerk tegen een exotisch horizondoek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Isabela Monteiro de Castro op televisie komt.

Reageer