Rikki Marin

Acteur

Rikki Marin is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Cheech & Chong's The Corsican Brothers

1984 | Komedie

Verenigde Staten 1984. Komedie van Tommy Chong. Met o.a. Cheech Marin, Tommy Chong, Roy Dotrice, Shelby Fiddis en Rikki Marin.

De jongens (elk in drie rollen) en hun familie spelen de hoofdrollen in deze smakeloze komedie, die nu eens niet over drugs gaat. Deze mislukte parodie lijkt nog inhoudslozer dan hij is door de prachtige Franse locaties. De ongein, zelfs gemeten naar de standaard van Cheech & Chong-films is onthutsend. In de V.S. bekort tot 90m.

Things Are Tough All Over

1982 | Komedie

Verenigde Staten 1982. Komedie van Tom Avildsen. Met o.a. Cheech Marin, Tommy Chong, Shelby Fiddis, Rikki Marin en Evelyn Guerrero.

Behalve hun standaardrollen spelen Marin en Chong twee Arabische broers wier pad dat van Marin en Chong kruist. De laatsten zijn op weg naar Californiƫ in een chique auto waarin vijf miljoen dollar blijkt te zijn verborgen. De prima make-up en de uitstekende mimiek bewijzen dat het team talent heeft, maar het grootste deel van deze film biedt weinig te lachen.

High Encounters (of the Ultimate Kind)

1980 | Komedie

Verenigde Staten 1980. Komedie van Tommy Chong. Met o.a. Richard Marin, Tommy Chong, Evelyn Guerrero, Betty Kennedy en Sy Kramer.

Een vreselijke, hysterische komedie met de onuitstaanbare Cheech & Chong, een in de Verenigde Staten om duistere redenen bijzonder populair komisch duo, dat met zijn grappen over voornamelijk drugs vooral jongeren aan het lachen krijgt. Hun nergens op slaand gewauwel is gelukkig nooit tot Europa doorgedrongen. Let op Michael Winslow (de geluidenimitator uit POLICE ACADEMY 1 & 2) in een klein rolletje als werkloze komiek.

Cheech and Chong's Next Movie

1980 | Komedie

Verenigde Staten 1980. Komedie van Tommy Chong. Met o.a. Cheech Marin, Tommy Chong, Evelyn Guerrero, Betty Kennedy en Sy Kramer.

Na een veelbelovend debuut in UP IN SMOKE, gaat het maffe, verneukeratieve komische duo geheel de verkeerde kant op in deze smakeloze, onsamenhangende film waar slechts een sporadische lach in zit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rikki Marin op televisie komt.

Reageer