Darren Ewing

Acteur

Darren Ewing is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Boathouse Detectives

2010 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2010. Familiefilm van Eric Hendershot. Met o.a. Anna Harris, Darren Ewing en Mason Johnson.

De zevenjarige Anna komt erachter dat haar stiefmoeder haar naar kostschool wil sturen en haar hondje naar het asiel. Radeloos schrijft ze haar oma een brief en bindt die aan een ballon. Een groepje jongens die zichzelf de Boathouse detectives, vinden de brief en zijn vastbesloten om Anna te helpen om haar oma te vinden.

Troll II

1990 | Fantasy, Horror

Italiƫ 1990. Fantasy van Drake Floyd. Met o.a. Michael Stephenson, Connie McFarland, George Hardy, Margo Prey en Robert Ormsby.

Voor de eerste film heb je als kijker al een bijzondere instelling nodig om hem te kunnen waarderen. Het vervolg dat ruim vier jaar later gemaakt werd en in zijn land van oorsprong meer dan drie jaar op de plank lag voordat het op video in premi[KA2]ere ging, is vlees noch vis. De trollen, vergetari[KA3]ers van huis uit, bieden vermomd als landbouwers (menselijke) passanten voedsel aan, waardoor zij in groente veranderen (je moet er maar op komen!), zodat... enz... enz. Hier tussendoor is een intrige geweven, waarin de kleine Joshua Waits (Stephenson) droomt over zijn overleden grootvader, die door een spook wordt geplaagd. Hij verdrijft het fantoom, zodat de ziel van zijn opa rust vindt. De prent heeft dus een idioot verhaal en is als film verder zo plat als een dubbeltje. U wordt afgeraden te gaan kijken. Het scenario is van regisseur Floyd, maar dat is een pseudoniem voor Claudio Fragasso. Ook kom je tegen dat het scenario op naam staat van Clyde Armstrong, maar achter dit pseudoniem zou zich niemand anders verbergen dan voornoemde Fragasso. Het camerawerk is van Giancarlo Ferrando. Mono.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Darren Ewing op televisie komt.

Reageer