Angel Infante

Acteur

Angel Infante is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

La Banda del Fantasma Negro

1963 | Avonturenfilm, Actiefilm

Mexico 1963. Avonturenfilm van Jaime Salvador. Met o.a. Irma Dorantes, Alvaro Zermaño, Angel Infante en Alfonso 'Pompín' Iglesias.

Een rechtvaardige wreker, deze keer zonder masker, moet een schat vinden en wordt geconfronteerd met een paar schurken. De eerste film die gewijd is aan de avonturen van Felipe Reyes,'El Justiciero'; de tweede en laatste is EL ROSTRO DE LA MUERTE.

Bala de Plata

1959 | Sportfilm

Mexico 1959. Sportfilm van Miguel M. Delgado. Met o.a. Julio Aldama, Irma Dorantes, Angel Infante en Luis Aragón.

Om een bende mafiosi op te rollen, vermomt een man zich om hen in de ring te verslaan. Lijkt op de films met 'Santo'. De film zou een opvolger krijgen in BALA DE PLATA EN EL PUEBLO MALDITO.

Yo... el aventurero

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Antonio Aguilar, Rosa de Castilla, Angel Infante en Amalia 'La Tariácuri' Mendoza.

De rampen die een jongeman moet doorstaan om de liefde van zijn beminde te winnen. Een goede komedie waarin ook de gebroeders Andrés en Domingo Soler en de komieken 'Chicote' en 'Borolas' optreden.

Los Tres vivales

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Julio Aldama, Angel Infante, Eulalio González 'Piporro' en Andrés Soler.

Dankzij hun geluk in het spel kunnen drie 'pistoleros' trouwen met hun geliefden. De film slaat nergens op, maar is toch wel aardig.

El Gran premio

1957 | Drama

Mexico 1957. Drama van Carlos Orellana. Met o.a. Sara García, Irma Dorantes, Angel Infante en Julio Villarreal.

Om hun tehuis te redden van een gewisse ondergang, besluit een van de bewoonsters om mee te doen aan een dichtwedstrijd, met het oog op het uitgeloofde prijzengeld. Gebaseerd op een destijds bestaand programma, niet minder ridicuul dan deze film.

La Sobrina del señor cura

1954 | Komedie

Mexico 1954. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Domingo Soler, Silvia Derbez, Angel Infante en Gustavo Rojo.

Het nichtje van een priester wordt verliefd op een onterecht door de justitie gezochte jongen. Armzalig in alle opzichten.

Por ellas aunque mal paguen

1952 | Komedie

Mexico 1952. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Fernando Soler, Pedro Infante, Angel Infante en Silvia Pinal.

Een failliete aristocratische familie ziet zich voor het eerst gedwongen om op het land te gaan werken. Zou door kunnen gaan voor de tweede versie van AL SON DE LA MARIMBA, eveneens van Bustillo Oro. Middelmatig en zonder gevoel voor humor verfilmd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Angel Infante op televisie komt.

Reageer