Andrew S. Eisen

Editor

Andrew S. Eisen is editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Brightburn

2019 | Drama, Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 2019. Drama van David Yarovesky. Met o.a. Elizabeth Banks, Jackson A. Dunn, David Denman, Jennifer Holland en Matt Jones.

Wanneer Tori en Kyle Breyer op een dag een baby vinden, besluiten ze hem op te voeden als hun eigen zoon. Jaren later blijkt dat hun zoon een buitenaards kind met bovennatuurlijke krachten is. Wat als hij niet een held voor de mensheid wordt, maar juist een duistere bedreiging?

Superhero Movie

2008 | Komedie, Actiefilm, Sciencefiction, Thriller

Verenigde Staten 2008. Komedie van Craig Mazin. Met o.a. Drake Bell, Sara Paxton, Leslie Nielsen, Christopher McDonald en Kevin Hart.

Nadat hij is gebeten door een genetisch gemodificeerde libelle krijgt tiener Rick (Bell) superkrachten. Fijn, die krachten kan hij mooi gebruiken om indruk te maken op zijn buurmeisje Jill (Paxton) en om misdaad te bestrijden. Alleen jammer dat hij niet kan vliegen. Drake Bell werd bekend vanwege zijn rol in Drake & Josh, een tv-serie voor kinderen. Superhero Movie richt zich op een iets ouder publiek, de film persifleert tientallen films, zoals Spider-Man, X-Men, Superman en Mission Impossible. De originele films waren zonder uitzondering vele malen grappiger.

The Statement

2003 | Thriller, Drama

Canada/Frankrijk/Verenigd Koninkrijk 2003. Thriller van Norman Jewison. Met o.a. Michael Caine, Jeremy Northam, Charlotte Rampling, Tilda Swinton en Alan Bates.

Pierre Brossard (Caine) was een Vichy-collaborateur die zich veertig jaar lang buiten schot heeft weten te houden, mede dankzij gelijkgezinden in de katholieke Kerk. Nu is hij echter prooi voor een wraakzuchtige groepering en voor een Franse aanklaagster (Swinton). Het leven van Brossard in The Statement lijkt precies op dat van de echt bestaande Paul Touvier. De film is wel gebaseerd op een roman van Brian Moore (Black Robe), die vooral als het over de katholieke Kerk gaat graag speculeert. Helemaal waar of niet, The Statement gaat gebukt onder een naargeestig hoofdpersonage. Knap dat casting-director Nina Gold (Alfie) dure Britse acteurs wist te regelen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andrew S. Eisen op televisie komt.

Reageer