Beatrice Macola

Acteur

Beatrice Macola is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Buck and the Magic Bracelet

1997 | Western, Avonturenfilm

Italië/Verenigde Staten 1997. Western van Anthony B. Richmond en Anthony Richmond. Met o.a. Matt McCoy, Conrad Nichols, Felton Perry, Beatrice Macola en Abby Dalton.

Het vredige leven van Kevin, de zoon van goudzoeker Zeb, wordt wreed verstoord wanneer de gewelddadige familie Dalton zijn familie uitmoordt en zijn hond Buck meeneemt. Zelf blijft Kevin als enige overlevende gewond achter en een indiaan neemt hem onder zijn hoede. Na te zijn hersteld, krijgt Kevin van de indiaan een wel heel bijzondere armband die over speciale krachten zou beschikken. Zal Kevin samen met de sheriff de Daltons kunnen traceren?

La piovra 6 - L'ultimo segreto

1992 | Thriller, Misdaad

Duitsland/Frankrijk/Italië 1992. Thriller van Luigi Perelli. Met o.a. Vittorio Mezzogiorno, Patricia Millardet, Remo Girone, Ferruccio De Ceresa en Bruno Cremer.

In de laatste sc[KA2]ene van LA PIOVRA 5 vertrekt het brein achter de mafia, Tano Cariddi (Girone), naar Afrika. In deze aflevering pakt anti-mafia smeris Davide Licata (Mezzogiorno) Cariddi in Afrika op en brengt hem terug naar Itali[KA3]e. In een spectaculair begin wordt Licata in het hoofd geschoten, maar hij overleeft deze aanslag. Carridi gaat samenwerken met de commissie onder leiding van generaal Amadei (De Ceresa). Hij wordt gesteund door Licata, die zich met het uitroeien van mafia-praktijken bezighoudt. Als zijn jongere zus wordt gekidnapt en verkracht, zint Cariddi alleen nog maar op wraak op zijn vroegere mafia- vrienden. De internationale zaken waarmee de mafia zich in deze zesdelige tv-serie bezighoudt, zijn wapen- en hero[KA3]inesmokkel tussen Turkije, Tsjechoslowakije en Itali[KA3]e, waarbij de mafiabazen Brenno (Mondy) en Ribeira (Deluc) tegen elkaar worden uitgespeeld. Een eersterangs produktie. Ook bekend als OCTOPUS 6: THE FORCE OF THE MAFIA.

Das tätowierte Herz

1991 | Misdaad, Thriller

Duitsland 1991. Misdaad van Ernst Josef Lauscher. Met o.a. François Montagut, Nino Prester, Mahulena Bocanova en Beatrice Macola.

Prester, een gauwdiefje uit Napels, Montagut een tweederangs acteur die de kost met stemimitaties verdient en Bocanova een lichtekooi die zich laat mainteneren, besluiten om haar weldoener, een louche aannemer die veel zwartgeld heeft, van z'n centen af te helpen. Ze onderschatten echter hun slachtoffer en raken behoorlijk diep in de problemen, voordat ze er weer uitkomen. Onderhoudende kost, die in Wenen speelt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Beatrice Macola op televisie komt.

Reageer