Sofiko Chiaureli

Acteur

Sofiko Chiaureli is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Bluzhdaiushchie zviezdy

1991 | Drama

SU 1991. Drama van Vsevolod Shilovsky. Met o.a. Irin Toma, Valeri Smetskoy, Mamuka Kikaileshvili, Sofiko Chiaureli en Olga Kabo.

Een joods stadje, ergens in Rusland, rond 1900. Twee gelieven sluiten zich aan bij een rondreizend theater. Door omstandigheden raken zij elkaar kwijt. Als zij elkaar na tien jaar weer ontmoeten in New York, zijn ze beiden getrouwd en hebben ze beiden kinderen. Hij is een beroemd acteur geworden, zij is de ster van de opera. Ze houden nog evenveel van elkaar als vroeger. De beide hoofdrolspelers hebben nooit eerder in een film gespeeld, en dat is pijnlijk merkbaar.

Legenda Suramskoi Kreposti

1985 | Drama

SU 1985. Drama van Sergei Paradzjanov en Dodo Abashidze. Met o.a. Levan Uchaneishvili, Zurab Kipshidze, Lela Alibegashvili, Dodo Abashidze en Veriko Andzhaparidze.

Een ongebruikelijke film gebaseerd op een legende over de herhaalde pogingen van het Georgische volk om een vesting te bouwen die hen tegen indringers kan beschermen. Het bouwwerk blijft instorten, totdat een waarzegster zich een oude profetie herinnert die zegt dat de zoon van haar geliefde levend ingemetseld moet worden om de vesting stand te laten houden. De jongeman offert zichzelf op om zijn land te redden. Dit is de eerste film in 15 jaar van de vervolgde regisseur Sergei Paradjanov. Uitstekend. USA-titel: THE LEGEND OF SURAM FORTRESS.

Neskolko Intervyu Po Lichnym Voprosam

1979 | Drama

SU 1979. Drama van Lana Gogoberidze. Met o.a. Sofiko Chiaureli, Salome Kancheli, Ketevan Orakhelashvili, Ketevan Bochorishvili en Zhanri Lolashvili.

Deze film, die over een vrouw gaat en door een vrouw geregisseerd is, beslaat dertig jaar uit het leven van de hoofdpersoon, een toegewijde journaliste, die haar tijd verdeelt tussen haar werk en haar gezin. Op deze manier leidt ze een gelukkig leven, totdat ze ontdekt dat haar man ontrouw is. Dit brengt haar ertoe zichzelf een groot aantal vragen te stellen. Is haar huwelijk nog te redden? Dit internationale thema is goed ontvangen. USA-titel: SEVERAL INTERVIEWS ON PRIVATE MATTERS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sofiko Chiaureli op televisie komt.

Reageer