Barbara Nelli is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

A doppia faccia

1969 | Horror, Thriller, Erotiek

Italië/Duitsland 1969. Horror van Riccardo Freda. Met o.a. Klaus Kinski, Margaret Lee, Christiane Krüger, Sydney Chaplin en Annabella Incontrera.

Een huisvriendin neemt een man die net weduwnaar is geworden, mee naar een feestje waar amateurfilms worden gedraaid, waarop naar men veronderstelt, de overleden vrouw te zien is. De man krijgt steeds meer aanwijzingen dat zijn vrouw nog in leven moet zijn. Deze matige thriller naar Edgar Wallace, wiens intriges beter werken in de Londense mist dan in het zonnige Rome, kreeg later van slimme producenten een gedaanteverwisseling door de vervanging van de mysterieuze stukken film door lesbische porno. Kinski heeft het uiterlijk van de geobsedeerde echtgenoot zoveel mee, dat hij niet eens hoeft te acteren.

Il Nostro Agente a Casablanca

1966 | Misdaad

Spanje/Italië 1966. Misdaad van Tulio Demicheli. Met o.a. Lang Jeffries, Isabella Biancini, Barbara Nelli, Olga Omar en Paco Moran.

CIA-agent Brian Kervin krijgt de opdracht een dossier te bemachtigen waarmee het staatshoofd Dam van een Zuidoostaziatische staat kan worden gechanteerd, ten nadele van de USA. De concurrentie die hem te slim af lijkt te zijn, rijdt zichzelf dood. Genante acteerprestaties in een ongeloofwaardig verhaal uit een dertien-in-een-dozijnreeks. Biancini is in de credits vermeld als Thea Fleming.

Il Vendicatore di Kansas City

1963 | Western

Spanje/Italië 1963. Western van Agustin Navarro. Met o.a. Fernando Casanova, Barbara Nelli, Paul Piaget, Fernando Montes en Francisco Moran.

Casanova heet hier Fred Canow, maar hij zou niet uitgroeien tot een westernster. Het is allemaal zeer routineus: het draait alweer om wraak - ditmaal wil de held wraak nemen voor de moord op zijn zuster. Veel variatie is er niet te beleven.