Sergio Bustamante

Acteur

Sergio Bustamante is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

La sombra de los hijos

1963 | Drama

Mexico 1963. Drama van Rafael Baledón. Met o.a. Marga López, Oscar Madrigal, Columba Domínguez en Sergio Bustamante.

Het laatste levensjaar van een weduwe en de problemen die ze moet oplossen. Haar doel is haar kinderen getrouwd of in goede handen achter te laten. Een achterhaald melodrama en vreselijk moraliserend.

El tejedor de milagros

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Francisco del Villar. Met o.a. Pedro Armendáriz, Columba Domínguez, Begoña Palacios en Sergio Bustamante.

Een zwangere vrouw, die op een ezel rijdt, komt samen met haar man aan in een dorp, waar zij hulp vragen. Het is kerstnacht en zij baart een zoon in een kribbe; het hele dorp denkt dat er een wonder gebeurd is. De vergelijking met de geboorte van Christus diende om de verdorvenheid van de mens aan de kaak te stellen, maar de regie is vlak, saai en theatraal. Gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Hugo Argüelles.

Vuelta al paraiso

1959 | Drama

Mexico 1959. Drama van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Lilia Prado, Ofelia Montesco, Sergio Bustamante en Jaime Fernández.

Op een tropisch eiland krijgt iedereen ruzie om twee zusjes. Een zeer interessante film die zich afspeelt in een sensuele atmosfeer.

Siguiendo pistas

1959 | Thriller

Mexico 1959. Thriller van Zacar ías Gómez Urquiza. Met o.a. Ariadna Welter, Armando Silvestre, Lilia del Valle en Sergio Bustamante.

In opdracht van de eigenaresse van een gokhuis worden twee mannen vermoord. De politie tast in het duister, totdat een journalist zich met de zaak gaat bemoeien. Goede jazzmuziek in deze allerminst slechte thriller.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sergio Bustamante op televisie komt.

Reageer