Bo Brinkman

Acteur

Bo Brinkman is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Way She Moves

2001 | Romantiek, Muziek, Drama

Verenigde Staten 2001. Romantiek van Ron Lagomarsino. Met o.a. Annabeth Gish, Kamar De Los Reyes, Daniel Cosgrove, Ismael 'East' Carlo en Tessie Santiago.

Alweer een salsa-dansfilm met een lekkere Latino-sound en een romantisch verhaaltje, dat een brug tracht te slaan tussen twee culturen. Amie (Gish) uit Houston, Texas heeft alles wat haar hartje begeert: ze ziet er leuk uit, ze komt uit een goed milieu, kent geen geldzorgen en heeft een knappe verloofde Jason (Cosgrove), die weliswaar een beetje saai is, maar goede vooruitzichten heeft. Door een ontmoeting met salsa-instructeur Nick (De Los Reyes), een soort SATURDAY NIGHT FEVER John Travolta op zijn terrein, wordt de aarzelende Amie het zorgeloze danswereldje van de Hispanics binnen gezogen en volgt zij Jason niet als hij een super job in New York krijgt. Het magere scenario van Duane G. Adler is te mooi om waar te zijn, maar iedereen doet flink zijn best om zo sympathiek mogelijk over te komen. Geen DIRTY DANCING, wel zo oppervlakkig, en geen STRICTLY BALLROOM, maar wel voor het publiek dat van het dansgenre houdt. Het camerawerk is van Lloyd Ahern. Ook bekend als WHEN THE MUSIC STOPS.

The Lookalike

1990 | Thriller

Verenigde Staten 1990. Thriller van Gary Nelson. Met o.a. Melissa Gilbert-Brinkman, Diane Ladd, Bo Brinkman, Thaao Penghlis en Frances Lee McCain.

Na het verlies van haar kind begint Gilbert-Brinkman via psychotherapie weer op te leven. Tot zij het evenbeeld van haar overleden dochtertje ziet lopen. In de moeder herkent zij zichzelf. In wat hierop volgt krijgt zij in goede suspense- traditie de afgrijselijke waarheid over haar eigen leven te horen. Scenario van Linda Bergman en Martin Tahse naar een novelle van Kate Wilhelm.

Bail Jumper

1989 | Komedie, Thriller

Verenigde Staten 1989. Komedie van Christian Faber. Met o.a. Eszter Balint, B.J. Spalding, Tony Askin, Bo Brinkman en Alexandra Auder.

Redelijk veelbelovende debuutfilm van Faber over een jong stel uit Missouri, dat in aanvaring was met de wet maar die beiden op borgtocht vrij zijn, hoewel ze zich beschikbaar moet houden. Ze gaan er echter vandoor (uiteraard achtervolgd door de politie) met als einddoel New York in de na[KA3]ieve hoop daar op te kunnen gaan in de anonimiteit van de metropool zodat ze zich kunnen ontrukken aan de beklemmende en bedompte sfeer van de provincie. Onderweg doen zich allerlei merkwaardige natuurverschijnselen voor: vloedgolven, meteoorinslagen, wervelstormen, aardbevingen enz. Weliswaar is er fors geknipoogd naar de cultfilm van David (TWIN PEAKS) Lynch WILD AT HEART, maar niettemim bekroond met een regieprijs in 1990.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bo Brinkman op televisie komt.

Reageer