Michael Rivers

Acteur

Michael Rivers is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Veintemil dolares por un cadaver

1970 | Western

Spanje 1970. Western van Jose Maria Zabalza. Met o.a. Michael Rivers, Dyanik Zurakowska, Jose Truchado, Guillermo Mendez en Fernando S. Polack.

Bandieten willen de werkzaamheden aan de spoorweg onmogelijk maken, maar ze vinden steeds bewakers tegenover zich. Als tweede verhaal: een man dringt het huis binnen van Zurakowska wanneer deze alleen thuis is; hij schiet. De man is dood en blijkt de bandietenleider te zijn op wiens kop 20.000 dollar is uitgeloofd. Haar man wil dat gaan incasseren - maar zoveel geld trekt ook anderen aan. Zabalza schreef ook het scenario.

Los Rebeldes de Arizona

1970 | Western

Spanje 1970. Western van José María Zabalza. Met o.a. Charles Quiney, Claudia Gravy, Michael Rivers en José Truchado.

Een paar bandieten sluit zich aaneen met de eigenaar van een ranch. Een waardeloze Spaanse western van het allerlaagste allooi.

La Furia del hombre lobo

1970 | Horror

Spanje 1970. Horror van Jose Maria Zabalza. Met o.a. Paul Naschy, Perla Cristal, Michael Rivers, Veronica Lujan en Mark Stevens.

Wie zou er níet furieus worden als hij in een film als deze moest spelen? Waardeloos prul over een geleerde die in een hulpeloze weerwolf verandert. De engelse teksten zijn ingedubd. Exporttitel: THE FURY OF THE WOLF MAN.

20.000 dólares por un cadáver

1970 | Western

Spanje 1970. Western van José María Zabalza. Met o.a. Michael Rivers, Dyanik Zurakowska, José Truchado en Fernando S. Polack.

Een vrouw vermoordt in haar eigen huis een deserteur voor wie een forse beloning geboden wordt. Een afschuwelijke film die tegelijk met andere soortgelijke films door dezelfde technisch-artiestieke ploeg opgenomen werd.

Password: uccidete agente Gordon

1967 |

Italië/Spanje 1967. Terence Hathaway. Met o.a. Roger Browne, Helga Liné, Michael Rivers, Rosalba Neri en Andrew Scott.

Het zal nooit iets worden met die goedkope James Bond- imitaties. De Amerikaanse geheim agent Gordon (Browne) wordt naar Parijs gestuurd om daar een gedode collega te vervangen. Hij moet samenwerken met een knappe Russische agente (Liné) om een eind te maken aan een internationale wapenhandel, waarbij China betrokken is. Dit verfoeilijke, amateuristische werkje deugt van geen kant.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Rivers op televisie komt.

Reageer