Fred Wolf

Regisseur

Fred Wolf is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Adventures of the American Rabbit

1986 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten/Japan 1986. Animatie van Nobutaka Nishizawa en Fred Wolf. Met o.a. Kenneth Mars, Norm Lenzer, Lew Horn, Bob Holt en Barry Gordon.

Rob Rabitt is het konijn dat bestemd is om zich van het ene in het andere avontuur te storten. Als er ergens problemen zijn, hoeft Rob Rabitt maar te sprinten en hij verandert in de heldhaftige redder in nood. Eenmaal gevestigd in de grote stad, vindt hij een baan als pianist in een nachtclub. Daar komt hij in contact met kwaadaardige figuren, met als gevolg dat de Amerikaanse Rob Rabbit al zijn krachten moet gebruiken om zich hiertegen te beschermen. (IdH/VPRO Gids)

The Mouse and His child

1977 | Animatie

Verenigde Staten 1977. Animatie van Chuck Swenson en Fred Wolf. Met o.a. Charles Swenson, Peter Ustinov, Andy Devine, Cloris Leachman en Marcy Swenson.

Het verhaal van een klein speelgoedmuisje en zijn vader die van de tafel vallen en terecht komen bij een zeer gemene rat. Maar het kleine muisje wil de wereld ontdekken. Een zeer onderschatte tekenfilm met fraaie stemmen van oa. Peter Ustinov. Helaas is het verhaal wat warrig en langdradig en dus niet geschikt voor de allerkleinsten.

The Point

1971 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1971. Animatie van Fred Wolf.

Een bewogen tekenfilm voor kinderen, met Dustin Hoffman als verteller, over een jongen die weggejaagd wordt omdat zijn hoofd rond is en niet puntig zoals dat van iedereen. Charmante muziek van Harry Nilsson.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fred Wolf op televisie komt.

Reageer