Bradford Bancroft

Acteur

Bradford Bancroft is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

A Time To Die

1996 | Drama

Verenigde Staten 1996. Drama van Charles T. Kanganis. Met o.a. Traci Lords, Jeff Conaway, Robert Miano, Bradford Bancroft en Nitchie Barrett.

Een fotografe ontdekt door schade en schande dat ze niemand vertrouwen mag. Een moeizaam voortploeterend drama. Zonde van de energie en het geld.

Damned River

1989 | Thriller, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1989. Thriller van Michael Schroeder. Met o.a. Stephen Schellen, John Terlesky, Lisa Aliff, Bradford Bancroft en Marc Poppel.

Een paar nogal irritante Amerikanen varen in Afrika de Zambesi af. Ze worden geterroriseerd door een lokale idioot. Mooie opnamen van hun vlot op het water, maar voor de rest een brutale rotfilm. Ook bekend als DEVIL'S ODDS.

The Supernaturals

1986 | Sciencefiction, Thriller, Horror

Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van Armand Mastroianni. Met o.a. Maxwell Caulfield, Nichelle Nichols, Talia Balsam, Bradford Bancroft en LeVar Burton.

Een slordige horrorfilm waarin een groep jonge militairen tijdens een overlevingstocht op een historisch slachtveld uit de Amerikaanse Burgeroorlog belanden en daar af te rekenen krijgen met de geesten van de gesneuvelden. Of zoiets, want het scenario van deze povere film blinkt niet bepaald uit door duidelijkheid. Verrassend is wel de aanwezigheid van doorgaans degelijke acteurs als Caulfield en DiCicco in deze troep.

Dangerously Close

1986 | Drama

Verenigde Staten 1986. Drama van Albert Pyun. Met o.a. John Stockwell, J. Eddie Peck, Carey Lowell, Bradford Bancroft en Don Michael Paul.

Vervelend, warrig verhaal over een paar rijke, gladgeschoren jonge fascisten, die op school ieder 'verkeerd element' op sadistische wijze mores leren. Gelikt gefilmd en met een aanzet tot ernst - het gevaar van blindelings gehoorzamen aan een leider - maar het resultaat is slap en voorspelbaar op het belachelijke af. Scenario van Scott Fields, John Stockwell en Marty Ross.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bradford Bancroft op televisie komt.

Reageer